Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tragedie! O poliţistă şi-a împuşcat mortal mama şi copilul de şase luni, apoi s-a sinucis!

Tragedie! O poliţistă şi-a împuşcat mortal mama şi copilul de şase luni, apoi s-a sinucis!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

O poliţistă din localitatea Băleşti, judeţul Gorj, şi-a împuşcat mortal mama şi copilul de şase luni cu arma soţului său, poliţist şi el, apoi s-a sinucis. Descoperirea a fost făcută de soţul femeii.

UPDATE 21:10 Viaţa bebeluşului nu a mai putut fi salvată, anunţă Poliţia Română. „Duminică, în jurul orei 19.00, un poliţist din cadrul Postului de Poliţie comunal Mătăsari a sesizat, prin apel 112, că soţia sa, agent de poliţie la TF Tg.-Jiu, încadrată în 2006, şi-a împuşcat mortal mama, în zona toracelui, după care s-a împuşcat în cap, folosind pistolul din dotarea acestuia. Deplasându-se la faţa locului, în comuna Băleşti, sat Ceauru, judeţul Gorj, în interiorul locuinţei, poliţiştii au găsit şi un minor, în vârstă de 6 luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni în zona capului. Poliţista a fost găsită căzută lângă uşa de la intrarea în locuinţă, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia, într-o cameră, în pat“, se arată în comunicatul Poliţiei.

Poliţiştii efectuează cercetări sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii tragediei.

Potrivit aceluiaşi comunicat, poliţista a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal. Poliţistul deţinea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuinţa acestuia la începutul acestui an.

UPDATE 20:45 Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj, Andrei Lazăr, a declarat pentru News.ro că poliţiştii fac duminică seara cercetări la faţa locului, la locuinţa familiei din Băleşti, judeţul Gorj. „Evenimentele sunt în desfăşurare. O femeie a folosit arma soţului care este poliţist, şi-a ucis mama şi apoi s-a sinucis. Copilul are şi el leziuni destul de grave şi a fost transferat la spital, la Târgu-Jiu. În tot acest timp, soţul femeii a fost plecat la cumpărături“, a declarat Andrei Lazăr.

Potrivit unor surse locale, poliţista lucra la Transporturi Feroviare, iar soţul său era poliţist în cadrul Poliţiei Mătăsari. Colegii spun că, după naştere, comportamentul poliţistei s-a schimbat. La botez, era supărată că vin prea mulţi oameni şi că-i transmit microbi bebeluşului. Sursa: adevarul.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani