Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tragedie la nuntă! Un bărbat a fost ucis după nuntă, din cauză că a furat mireasa

 BREAKING NEWS 

Tragedie la nuntă! Un bărbat a fost ucis după nuntă, din cauză că a furat mireasa

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Scene halucinante s-au produs la o nuntă din Satu-Mare, unde un bărbat de 32 de ani a fost găsit de poliţişti plin de răni, puţin după miezul nopţii, pe un drum comunal din satul Peleş.

Conform informaţiilor furnizate de martori, se pare că tânărul ar fi petrecut la nunta din sat, iar la un moment dat s-a ivit un scandal între el şi un alt nuntaş pe motiv că amândoi doreau să o fure pe mireasă.

Ce i s-a întâmplat bărbatului e, însă, halucinant. Martorii au povestit că agresorul, în vârstă de 25 de ani, a trecut cu maşină peste rivalul său iar apoi s-a făcut nevăzut.

Îngroziţi, localnicii au sunat imediat la 112 şi medicii veniţi de urgenţă l-au transportat pe bărbat la Spitalul Judeţean din Satu Mare. Din păcate, acesta a murit la scurt timp, potrivit stirileprotv.ro.

Imediat după ce a comis fapta, tânărul de 25 de ani şi-a lăsat bebeluşul de numai o lună la rude şi a părăsit ţară, împreună cu soţia lui.

Acum este căutat acum de poliţişti şi a fost dat în consemn la frontieră. Individul este cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Sursa: wowbiz.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani