Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tragedie în familia antrenorului Naţionalei de fotbal a României. Fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etaj!

Tragedie în familia antrenorului Naţionalei de fotbal a României. Fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etaj!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Tentativă de suicid în familia antrenorului naţionalei U21 de fotbal a României. Fratele lui Mirel Rădoi s-ar fi aruncat, luni, de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin.

Potrivit primelor informații, Mihai Nicușor, fratele mai mic al tehnicianului, în vârstă de 37 de ani, s-ar fi aruncat de la etajul 4 al unui imobil din Drobeta-Turnu Severin. Conform unor surse din mediul judiciar, bărbatul ar fi recurs la acest gest după ce s-a certat cu consoarta. Motivul conflictului ar fi fost divorțul.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și a fost dus de urgență, în stare gravă, la spitalul din localitate. Apelul la numărul de urgență 112 a survenit, luni, în jurul orei 12.00.

Potrivit primelor informații privind starea de sănătate a fratelui fostului fotbalist, Mihai Nicușor ar avea fracturi la nivelul membrelor inferioare, precum și leziuni serioase la cap.

Mihai Nicușor, probleme cu legea
Originar din Turnu Severin, Nicușor a strâns câteva vizite prin penitenciarele din străinătate încă de acum 14 ani, când a fost prins la furat, așa cum anunța presa locală. Spre norocul lui, în 2011, judecătorii i-au admis o cerere de reabilitare, dar minunea nu a ținut mult pentru fratele lui Mirel, care trei ani mai târziu a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare, alături de alte două persoane, pentru trafic de țigări.

După ispășirea pedepsei, Mihai Nicușor a fost din nou dat în judecată de către o persoană care a contestat rezoluția procurorilor de „neîncepere a urmăririi penale” în cazul fratelui lui Radoi, într-un dosar separat, dar spre norocul lui, Curtea de Apel Craiova a respins cererea reclamantului. De-a lungul timpului, Rădoi s-a ocupat cât a putut de fratele său și de restul familiei, susținându-i pe toți cu sume importante de bani. Sursa: cancan.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani