Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tragedie în capitală! Un tânăr s-a sinucis la metrou

Tragedie în capitală! Un tânăr s-a sinucis la metrou

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

La stația de metrou de la Universitate se află pompierii, dar și reprezentanți de la metrou. Se pare că victima se află foarte aproape de stație.

Polițiștii au înconjurat jos pe peron zona unde s-a petrecut tragedia. Imediat după ce criminaliștii vor reuși să cerceteze la fața locului, pompierii vor ridica trupul tânărului, iar familia sa va fi anunțată.

Potrivit surselor, este vorba de un tânăr de 25 de ani, care a decis să își pună capăt zilelor și a pornit de la stația Unirii spre Romană, pe liniile metroului.
Inevitabil, un metrou l-a lovit în plin.

Mecanicul nu a oprit pentru că nu și-a dat seama. După ce a venit un al doilea metrou, din sens opus, a fost descoperită nenorocirea. Mecanicul a sunat imediat după ajutor, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru tânăr. Polițiștii ajuns la fața locului și au identificat victima.

Circulaţia trenurilor pe Magistrala 2 de metrou, între staţiile Piaţa Romană şi Universitate, se desfăşoară, începând cu ora 11:30, pe un singur fir, la interval de aproximativ 12 minute, din cauza incidentului în apropiere de staţia Universitate, informează Metrorex printr-un comunicat remis. Sursa: antena3.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani