Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ţi se ridică părul pe tine când auzi aşa ceva. Mama unui tânăr mort în incendiul din Colectiv, despre mesajele de dincolo de moarte!

Ţi se ridică părul pe tine când auzi aşa ceva. Mama unui tânăr mort în incendiul din Colectiv, despre mesajele de dincolo de moarte!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

La aproape zece luni de la incendiul din clubul bucureștean Colectiv, în urma căruia 64 de tineri și-au pierdut viața, Gabriela, mama lui Daniel Istrate a povestit unul dintre momentele în care i-a simțit acestuia prezența mai mult ca oricând.

Femeia se pregătea să plece alături de fiica sa în tabăra Magic Camp organizată pentru copii care au pierdut o persoană dragă. Potrivit libertatea.ro, clipă de clipă, cele două i-au simțit prezența lui Dani, tânărul mort la doar 22 de ani.

„Întâmplări, coincidențe, semne sau mesaje de la îngeri...? Ieri, ora 15:15, ieșim din bloc. Nu că aș fi remarcat ora, dar mi-a rămas în telefon, căci am sunat-o pe mama, să ne însoțească.

În parcare, lângă mașină, găsesc o pană măricică de pescăruș. Ce întâmplare, îmi zic, gândindu-mă că e pentru prima oară că se întâmplă asta, în cei cinci ani de când stau aici... O ridic bucuroasă și i-o dau Sarei să o ia cu ea.

Urcăm în mașină si pornește radioul pe Rock FM. Întâmplare iar, căci, de obicei, e pe un post de știri...
Din difuzoare se aude The Day We Die a trupei Goodbye to Gravity, cea care ne-a marcat viața... atât de tragic... Doamne ajută, să ne moară și durerea și spaimele şi regretele, să atingem iluminarea și să înțelegem de ce ai plecat atât de devreme de la noi, Fiul meu drag! Hai, că am pornit bine la drum! Îngerii sunt cu noi... O conducem pe Sara la MagiCamp. (...)

Mulțumesc, Dani, că veghezi și că aduci în viața noastră astfel de „întâmplări". Ai grijă de sora ta și de toți cei care îi fac acum viața mai frumoasă și care îi ușurează un pic sufletul și inima, de durerea așteptării revederii...

Fă o magie pentru fiecare, să nu ne mai doară atât de tare dorul și să ne fie atât de greu fără tine. Așa, vom ști și noi că ești intr-o lume mai bună și că Îți e cu adevărat bine acolo... Acasă, în Casa Domnului". Sursa: romaniatv.net

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani