Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Telekom introduce noi funcţii pentru serviciul TV

Telekom introduce noi funcţii pentru serviciul TV

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Telekom, numărul doi pe piaţa locală de servicii TV cu aproximativ 1,4 milioane de abonamente TV introduce noi funcţii care le permit utilizatorilor să urmărească programele difuzate cu până la o săptămână în urmă, redarea imaginilor, videoclipurilor direct pe ecranul televizorului.

Astfel, noile funcţii le permit utilizatorilor accesul la Media Player. Aceasta permite redarea de imagini, videoclipuri şi filme, muzică şi înregistrări audio de pe orice dispozitiv USB direct pe ecranul televizorului, conectand un memory stick sau un hard-disk la portul USB de pe panoul din spatele receiverului. Pot fi redate fişiere video şi audio tip MP3, MP4, MKV, AVI şi imagini tip JPEG, PNG, BMP.

Utilizatorii platformei pot accesa programe TV difuzate cu până la o săptămână în urmă prin intermediul funcţiei Arhiva TV. Opţiunea se poate folosi accesând secţiunea Program TV şi selectând de acolo orice emisiune a cărei difuzare s-a încheiat şi are simbolul de redare.

Prin intermediul opţiunii „Înregistrări în Cloud Plus”, clienţii Telekom TV pot înregistra şi stoca în contul de cloud asociat până la 100 de ore de conţinut TV la rezoluţie standard (SD) sau până la 42 de ore de conţinut TV în la rezoluţie HD (filme, emisiuni, competiţii sportive).

Liderul pe piaţa de servicii TV este RCS&RDS, urmat de Telekom şi UPC, în piaţă fiind aproape 7 milioane de clienţi.

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani