Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Sondaj: Aproape jumătate dintre botoșăneni încă nu știu că fostul primar Cătălin Flutur e urmărit penal

Sondaj: Aproape jumătate dintre botoșăneni încă nu știu că fostul primar Cătălin Flutur e urmărit penal

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

48,4% dintre respondenții unui sondaj de opinie realizat în municipiul Botoșani afirmă că încă nu au auzit că fostul primar Cătălin Flutur a fost pus sub urmărire penală de către procurorii DNA.

Sondajul a fost realizat în perioada 7-11 ianuarie, înainte ca procurorii anti-corupție să înceapă ancheta în alte două dosare care îl vizează pe Cătălin Flutur, în legătură cu repartizarea locuințelor ANL și atribuirea unor contracte de consultanță către o firmă la care lucra fiul său. La data realizării studiului sociologic, fostul primar avea calitatea de suspect într-un dosar de corupție legat de atribuirea spațiului adiacent Hotelului Belvedere din municipiu.

Potrivit aceluiași sondaj de opinie, 77,8% dintre botoșăneni nu ar vota pentru Primărie un candidat pus sub urmărire penală pentru fapte de corupție. De asemenea, peste 60% dintre cei care afirmă că ar vota cu fostul primar susțin că dacă acesta ar fi pus sub urmărire penală și-ar îndrepta votul către alți candidați.

Datele prezentate reprezintă rezultatele parțiale obținute din analiza a 407 chestionare aplicate în cadrul unui sondaj de opinie realizat la nivelul municipiului Botoșani de către PIAR Media - singura agenție care a anticipat corect rezultatele în cadrul mai multor scrutine electorale din județul Botoșani. Chestionarele au fost aplicate prin dialogul direct la domiciliul respondenților. Sondajul este realizat la comanda PSD Botoșani.

Comunicat PSD Botosani


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani