Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Prognoza METEO pentru 20, 21 şi 22 septembrie. Temperaturi în scădere

Prognoza METEO pentru 20, 21 şi 22 septembrie. Temperaturi în scădere

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Vremea continuă să fie instabilă în majoritatea regiunilor ţării. Se vor înregistra averse, pe arii extinse, însoţite de descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor ajunge până la 20-30 mm, în special în nordul ţării. În sud-est aversele vor fi prezente cu totul izolat. Vântul va sufla în general slab în majoritatea regiunilor ţării, excepţie făcând litoralul, unde se vor semnala intensificări

Azi
Vremea se menţine instabilă în majoritatea regiunilor ţării. Pe arii extinse, se vor înregistra averse însoţite de descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor ajunge până la 20-30 mm, în special în nord. Vântul va sufla slab.

Joi
Vremea se răceşte semnificativ în toată ţara. Se vor mai înregistra ploi în vestul, centrul şi nordul ţării, în timp ce în sud şi est aversele vor fi prezente doar izolat. Vântul va sufla moderat până la tare în aproape toare regiunile ţării.

Vineri
Vremea continuă să se răcească în aproape toată ţara. Se vor înregistra ploi în special în vest, centru şi nord, unde se pot acumula până la 15-20 mm. Vântul va sufla tare în sud, cu rafale de până la 60-70 km/h, în restul ţării fiind slab.

Temperaturi în principalele oraşe:
Bucureşti 27 ploaie
Craiova 23 ploaie cu fulgere
Timişoara 19 ploaie cu fulgere
Sibiu 24 ploaie
Suceava 24 parţial senin
Galaţi 29 parţial senin
Constanţa 25 parţial senin
Cluj-Napoca 23 ploaie
Bacău 28 ploaie
Baia Mare 24 ploaie cu fulgere
Iaşi 28 ploaie
Oradea 21 ploaie cu fulgere
Reşiţa 18 ploaie
Piteşti 25 ploaie
Braşov 24 ploaie

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani