Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Momente cumplite într-un tren CFR! Zeci de elevi au rămas blocați în câmp!

Momente cumplite într-un tren CFR! Zeci de elevi au rămas blocați în câmp!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Situație alarmantă pentru mai mulți elevi care se pregăteau de o vacanță în Republica Moldova. Trenul în care se aflau, operat de CFR, a rămas blocat în mijlocul câmpului, la o distanță semnificativă de municipiul Iași.

Mai exact, 40 de elevi au fost printre călătorii blocați în apropiere de localitatea Pașcani, județul Iași, după ce garnitura de la CFR nu a mai putut funcționa. În acest fel, pasagerii au fost forțați să rămână în trenul blocat, conform B1.ro.

Potrivit reprezentanților CFR Călători, situația a survenit din cauza unei fluctuații de tensiune la locomotivă și ar urma să fie remediată în cel mai scurt timp posibil, oferind asigurări călătorilor că nu vor rămâne blocați pentru o perioadă lungă de timp.

Situația nu este unică. În urma inundaţiilor, traficul rutier este afectat pe 5 drumuri naţionale şi 13 drumuri judeţene, iar cel feroviar este întrerupt pe două tronsoane de cale ferată, la Băbeni - Alunu şi la Braşov - Întorsura Buzăului pe raza localităţii Budila, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri, informează Ministerul Afacerilor Interne, într-un comunicat transmis duminică AGERPRES.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani