Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mihai Gâdea îl dă în judecată pe Traian Băsescu

Mihai Gâdea îl dă în judecată pe Traian Băsescu

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Dupa ce Traian Basescu a anuntat, miercuri, ca va da in judecata postul Antena3, acuzand ca a fost prezentat un document fals din care reiese ca el ar fi incasat bani in timpul regimului comunist de la fosta Securitate pentru raspandirea unor materiale de propaganda, jurnalistul Mihai Gadea a anuntat ca si el il va da in judecata pe fostul presedinte.

Jurnalistul a luat decizia dupa ce fostul sef al statului a spus ca Gadea este platit "in dolari, din banii de la Crescent furati de Voiculescu".

„Noi il vom da in judecata pe Traian Basescu. Personal il voi da in judecata pe Traian Basescu pentru minciuna si calomnia pe care a spus-o putin mai devreme, afirmand ca eu si in speta jurnalisti Antena 3 suntem platiti din bani furati de la Crescent. Nu, noi suntem platiti din banii din publicitatea pe care o difuzam in cadrul emisiunilor de audienta si va trebui sa raspunda. Il voi da in judecata in mod evident pentru aceste declaratii, pentru ca nu permit unui individ care a avut legaturi foarte stranse cu Securitatea, care a nenorocit Romania, care a facut lucruri ingrozitoare in acesti ani de zile, sa aduca astfel de atingeri in ceea ce ma priveste sau in ceea ce priveste orice jurnalist de la Antena 3", a declarat Mihai Gadea, la Antena 3.

Mai mult, jurnalistul a precizat ca vor urma si alte dezvaluiri despre trecutul fostului presedinte.

„Si am o veste proasta pentru Basescu. In aceasta seara, alte secrete crancene din trecutul sau vor fi scoase la iveala. Si daca are impresia ca ne poate intimida, ca poate minti asa cum a facut-o o viata intreaga s-ar putea ca de data asta sa nu ii mai mearga, pentru ca in momentul de fata ar avea de dat in judecata cam multi, chiar pe sine trebuie sa se dea in judecata. El este cel care a afirmat cu subiect si cu predicat ca a dat note la Securitate care incap in camioane", a punctat Mihai Gadea.

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu anuntat, miercuri, ca urmeaza sa dea in judecata postul Antena3, care ar fi prezentat un document fals din care reiese ca el ar fi incasat bani in timpul regimului comunist de la fosta Securitate pentru raspandirea unor materiale de propaganda.

„Eu spun ca niciodata n-am primit bani de la Securitate", a spus Basescu. "De cand pana cand platea Securitatea in dolari? Doar Gadea e platit in dolari, din banii de la Crescent furati de Voiculescu, nu eu!", a mentionat fostul presedinte. Sursa: ziare.com

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani