Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
MAI avertizează şoferii: Urmează o perioadă severă. Informaţi-vă înainte de a pleca la drum

MAI avertizează şoferii: Urmează o perioadă severă. Informaţi-vă înainte de a pleca la drum

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Ministerul Afacerilor Interne atentionează cetatenii că urmeaza o perioada cu vreme severa si recomanda soferilor sa se intereseze, inainte de a pleca la drum, de conditiile meteo si rutiere din zona traseului pe care vor sa il parcurga.

De asemenea, MAI subliniaza ca turistii blocati cu masinile la Balea Lac au ajuns pe DN1, dupa ce un utilaj a deszapezit Transfagarasanul.

Ministerul Afacerilor Interne recomandă conducătorilor auto ca, înainte de a porni la drum, să se intereseze asupra condițiilor meteo și rutiere din zona traseului pe care vor să-l parcurgă și să respecte semnalizarea rutieră din zona respectivă sau a polițiștilor prezenți la fața locului, se arată în comunicat.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi informații despre alertele meteo, cele privind traficul rutier sau riscurile de inundații, recomandăm persoanelor să descarce aplicația DSU.

Din cauza condițiilor meteo, DN7C- Transfăgărășan se închide de astăzi, 28 octombrie, începând cu ora 15.00. La această oră, cele 12 mașini aflate în zona Bâlea Lac pe DN7C, ajutate de un utilaj de deszăpezire pentru deblocarea drumului, au ajuns pe DN 1.
Persoanele din mașini sunt în afara oricărui pericol.
La nivelul Ministerului Afacerilor Interne este activat Centrul Național de Conducere Integrată care monitorizează orice situație de urgență pentru ca intervențiile din teren să se desfășoare în condiții optime. Ministrul afacerilor interne este permanent informat de evoluția situației din țară.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani