Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Informaţie bombă în presa din Serbia: Victor Ponta a primit cetăţenia sârbă!

Informaţie bombă în presa din Serbia: Victor Ponta a primit cetăţenia sârbă!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un cotidian important din Serbia scrie că a aflat în exclusivitate din surse guvernamentale că fostul premier român Victor Ponta ar fi primit cetățenia sârbă.

Fostul prim-ministru Victor Ponta va avea un pașaport sârb, au confirmat surse din guvernul Serbiei pentru "Blic", una dintre cele mai importante publicații din țara vecină, deținută de grupul Ringier.

Potrivit ziarului din Serbia, Ponta a fost la mijlocul anului trecut la Belgrad și a spus ulterior că România va continua să susțină integrarea Serbiei în UE, acest lucru fiin în interesul regiunii și al întregii Uniuni Europene.

Ponta a declarat la acel moment că Serbia a fost întotdeauna cel mai bun vecin și prieten al României și că ar trebui să adere la UE cât mai curând posibil.

„Blic" mai notează că Ponta a demisionat din funcția de prim-ministru la sfârșitul anului 2015, după proteste masive care au pornit de la incendiul din „Colectiv".

Amintim că în Serbia se află și fugarul Sebastian Ghiță, prietenul apropiat al lui Victor Ponta. După ce a fugit din țară, pe numele lui Ghiță au fost emise două mandate de arestare în lipsă, date de Înalta Curte de Casație și Justiție și Curtea de Apel Ploiești. Fostul deputat se află în prezent în Serbia, de unde autoritățile române încearcă fără succes să îl extrădeze.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani