Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
În plin proces de reorganizare şi de închidere a reţelei de magazine, Domo îşi schimbă şi şeful

În plin proces de reorganizare şi de închidere a reţelei de magazine, Domo îşi schimbă şi şeful

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Retailerul electroIT Domo, care se află în plin proces de restructurare şi care îşi închide reţeaua de magazine fizice, l-a numit pe expatul Thomas Klein în funcţia de general manager. Aceasta era ocupată anterior de sud-coreeanul Kim Koellner.

ZF l-a contactat pe email pe Kim Koellner şi a primit un email automat în care apare informaţia potrivit căreia Thomas Klein este noul general manager.

Kim Koellner a fost primul expat adus la conducerea Domo. Înainte de a se alătura retailerului de electroIT sud-coreeanu a lucrat pentru retailerul de echipamente sportive Decathlon pe mai multe pieţe, respectiv Franţa, Germania şi România ocupând funcţii precum management trainee, manager operaţiuni, director comercial şi director internaţional pentru lanţul de aprovizionare. El a fost de asemenea director de dezvoltare al hotelului Hilton din Sibiu şi director general pentru distribuitorul de băuturi TWG din Germania, care avea clienţi precum Rewe, Metro Cash&Carry sau Real. La conducerea Domo el a venit la finalul lui 2013.

Mutarea vine în contextul în care retailerul de electro-IT Domo, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa locală de profil, cu afaceri de peste 600 mil. lei anul trecut, va închide toate magazinele fizice pentru a rămâne cu operaţiuni doar online, potrivit surselor din piaţă. O parte dintre magazine au fost deja preluate de competitori, iar furnizorii de electronice şi electrocasnice spun că nu au fost plătiţi, motiv pentru care nu mai livrează marfă companiei care are deja probleme financiare de mai mulţi ani.

Reprezentanţii Domo nu au răspuns solicitării ZF. Potrivit ultimelor date, Domo avea în toamnă circa 75 de magazine fizice şi unul online. Sursa: zf.ro.

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani