Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Horoscopul săptămânii 8 - 14 aprilie. Peştii au planete importante în semnul lor zodiacal

Horoscopul săptămânii 8 - 14 aprilie. Peştii au planete importante în semnul lor zodiacal

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

BERBEC. Pentru săptămâna următoare berbecii încep foarte bine își doresc reușită. Marți și miercuri trebuie să aibă argumente și să lase loc și celuilalt să își spună punctul de vedere, vineri realizează o situație din trecut, ce au greșit și ce ar putea face mai bine. În weekend se distrează.

TAUR. Pentru tauri o săptămână foarte bună din toate punctele de vedere, dar mai ales prima parte a săptămânii este eficientă, cu multă implicare. Taurii fac lucrurile bine și sunt foarte de convinși că acțiunile pe care le întreprind sunt cele mai bune. Discuțiile cu un prieten marți și miercuri pot atinge niște puncte sensibile, iar asta înseamnă că e timpul să corecteze ceva. În weekend preocupare mai multă pentru familie, se poate chiar și o petrecere.

GEMENI. Gemenii au o săptămână în care pun mult accent pe ambiție, vor să iasă lucrurile exact așa cum își propun și au ținte clare. Se mobilizează, nu îi mai lasă pe alții să ia decizii în locul lor și sunt mult mai implicați și hotărâți să rezolve mare parte din treburile care le dau bătăi de cap.

RAC. Pentru raci este o săptămână cu multe informații, date și acte. Primesc multe informații de la persoane cu care nu au mai discutat demult. Îi bucură aceste semne de prietenie și de simpatie. Marți și miercuri atenție la sănătate, joi vor lua măsuri și își dau seama că altădată au greșit.

LEU. Pentru lei vorbim de o săptămână în care se gândesc la profit şi fac speculații financiare. Atenție la sănătate joi.

FECIOARĂ. Fecioarele sunt într-o formă foarte bună astrală, multă lume ține cont de calitățile lor și ele trebuie să iasă la rampă.

BALANŢĂ. Pentru balanțe multă muncă în această săptămână. Au multe lucruri de făcut, luni trebuie să știe să aprecieze partenerul de piață astfel încât să dea performanță.

SCORPION. Scorpionii au multe soluții la locul de muncă și în treburile lor personale. De luni încep prin a avea întâlniri importante.

SĂGETĂTOR. Săgetătorii nu se bagă în discuții care ar putea să denatureze cumva. Luni trebuie să muncească. Au multe discuții marți și miercuri. Joi și vineri fac calcule financiare, iar în weekend fac călătorii.

CAPRICORN. Capricornii iau parte la multe discuții și analizează mai multe probleme pe care le au. Accentul cade în săptămâna următoare pe familie și liniștea lor sufletească. Luni au parte de iubire, marți și miercuri activități la locul de muncă.

VĂRSĂTOR. Vărsătorii au zona banilor plină de planete. Trebuie să sesizeze oportunitățile profesionale.

PEŞTI. Peştii au planete importante în semnul lor zodiacal. Totul depinde de ei și de modul în care se mobilizează pentru ca lucrurile să iasă bine. Luni fac eforturi financiare.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani