ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Horoscopul săptămânii 4 - 10 februarie. Balanţele vor să se ferească de superficial

Horoscopul săptămânii 4 - 10 februarie. Balanţele vor să se ferească de superficial

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Berbec
Gândeşti profund în această săptămână. Vrei să petreci cât mai mult timp cu o persoană dragă ţie, pentru a putea să te bucuri de discuţii care să-ţi permită să te dezvolţi personal. În plus, te bucuri de energie pozitivă pe tot parcursul săptămânii.

Taur
Nu poţi să faci tot timpul tot ce îţi doreşti şi, mai mult, nu poţi tot timpul să rezolvi problemele celor din jurul tău. În această săptămână înveţi să îţi acorzi timp şi răbdare. În plus, dacă nu ştii să rezolvi o problemă, încearcă să discuţi cu cineva apropiat.

Gemeni
Inspiraţia este prezentă cu tine în această săptămână, iar aceasta se îndreaptă spre zona de romantism. Petreci timp cu partenerul de cuplu şi vă bucuraţi de linişte şi intimitate. În cazul în care nu eşti într-o relaţie, acum ai şanse mari să cunoşti pe cineva care îţi va atrage atenţia.

Rac
Cea mai bună soluţie este chiar aceea care ţi se pare cel mai puţin potrivită. Încearcă să ai încredere în sfaturile celor din jurul tău. În cea de-a doua parte a săptămânii, este important să începi să îţi asculţi instinctele în problemele ce ţin de carieră şi de viaţa de cuplu.

Leu
Încerci să petreci din ce în ce mai mult timp cu prietenii tăi, tocmai pentru că simţi că în ultima vreme i-ai cam ignorat. Astfel, poţi să-ţi expui ideile fără să simţi că eşti judecat. Reuşeşti să-ţi faci ordine în gânduri şi să îţi alegi un traseu pentru viitor.

Fecioară
Încearci să dezvolţi legături profunde cu o persoană nouă din viaţa ta. Săptămâna aceasta are potenţialul de a se transforma în cea mai frumoasă din viaţa ta, având în vedere oportunităţile care te aşteaptă. Încearcă să fii răbdător.

Balanţă
Vrei să te fereşti de tot ce este superficial. Simţi nevoia să discuţi cu cineva cu care te poţi conecta la nivel intelectual şi, mai mult, vrei să renunţi la persoanele negative din viaţa ta. Spre sfârşitul săptămânii, vrei să reuşeşti să-ţi duci la bun sfârşit toate obligaţiile.

Scorpion
Încerci să acorzi mai multă atenţie detaliilor, pentru că ştii că se pot transforma din ceva mărunt în ceva cu adevărat important. Mai mult, va fi necesar să fii mai prudent decât în mod normal în acţiunile pe care le faci, mai ales dacă sunt implicaţi banii altcuiva.

Săgetător
Ai muncit mult în ultima perioadă, aşa că această săptămână vrei să te ocupi de relaxare. Te bucuri de compania oamenilor importanţi din viaţa ta. În plus, acorzi importanţă şi timpului petrecut de unul singur. Citeşti, te uiţi la un film sau pur şi simplu te bucuri de linişte.

Capricorn
Îţi concentrezi atenţia asupra activităţilor care ţin de zona artistică. Vrei să acorzi mai multă importanţă pasiunilor tale şi, de ce nu, să faci o meserie de viitor din ele. Începi să te gândeşti din ce în ce mai mult la viitor şi la deciziile pe care le-ai luat de-a lungul timpului.

Vărsător
Săptămâna aceasta este despre romantism. Petreci mult timp cu persoana iubită sau, dacă nu eşti într-o relaţie, cunoşti pe cineva care se dovedeşte a fi pe aceeaşi lungime de undă cu tine. În plus, eşti decis să faci anumite schimbări privind stilul tău de viaţă.

Peşti
Este de înţeles dacă te simţi copleşit de tot ce se întâmplă uneori. Munceşti mult şi, în plus, pui multă energie în ajutorarea celor din jurul tău. Dacă îţi doreşti să leneveşti şi să-ţi închizi telefonul într-o zi, îndeplineşte-ţi dorinţa fără să te simţi vinovat. Sursa: jurnalul.antena3.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani