Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie. Luna Nouă aduce noi șanse și oportunități pentru toate zodiile

Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie. Luna Nouă aduce noi șanse și oportunități pentru toate zodiile

Horoscop Berbec
Săptămâna începe cu Luna Nouă din zodia Scorpion, care se formează pe 13 noiembrie și le aduce nativilor Berbec transformări profunde privind renunțarea la un atașament, care ține de relație sau partea financiară. Este un moment bun pentru setarea unor obiective financiare, iar o relație intimă poate trece la un al nivel.
În jurul datei de 15 noiembrie, Mercur, proaspăt intrat în zodia Săgetător, formează un aspect armonios cu Venus din Balanță. Prin urmare, Berbecii comunică bine cu partenerul de cuplu și sunt interesați să programeze un sejur romantic.
Conjuncția care se formează în weekend, între Soare - energia - și Marte - guvernatorul nativilor - îi face pe Berbeci să fie conștienți de anumite situații și evenimente care s-au întâmplat în planul relațiilor sentimentale. Aspectul îi îndeamnă să se orienteze spre urmărirea obiectivelor personale.

Horoscop Taur
Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Scorpion, din 13 noiembrie, care anunță noi începuturi în planul relațiilor de cuplu sau a relațiilor profesionale. Dacă există nativi care au suferit o despărțire, acum au șansa să se vindece și să realizeze că este momentul unei schimbări, transformări, o regenerare din punct de vedere relațional.
În a doua parte a săptămânii, datorită aspectului armonios pe care Venus - guvernatoarea Taurilor - îl formează cu Mercur - planeta comunicării și negocierilor din sectorul financiar - nativii ar putea obține un succes într-o negociere.
Aspectul strâns care se formează, în weekend, între Soare - energia - și Marte - planeta acțiunii - în zodia Scorpion, îi face pe Tauri să își redirecționeze energia spre relație, casă, familie, cămin și relațiile cu familia, să lase în urmă un eveniment sau o situație care i-a afectat.

Horoscop Gemeni
Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Scorpion, din 13 noiembrie, care anunță noi începuturi în planul muncii, activităților profesionale, dar și sănătății. Contextul astral îi invită pe Gemeni să-și schimbe stilul de viață, să renunțe la ceva care le dăunează. Posibil să intervină schimbări și transformări și la locul de muncă, nativii să fie nevoiți să-și caute alt loc de muncă, deoarece nu le mai convin condițiile sau programul de lucru.
În a doua parte a săptămânii, datorită aspectului armonios pe care Venus, în tranzit prin casa iubirii, îl formează cu Mercur, guvernatorul lor din casa relațiilor, Gemenii pot stinge un conflict care a apărut în cuplu - dispar neînțelegerile și lucrurile se îndreaptă.
Aspectul strâns care se formează în weekend, între Soare - energia - și Marte - planeta acțiunii - în zodia Scorpion, îi determină pe nativi să-și vadă interesul într-o situație care ține de relațiile profesionale, mai ales dacă cineva de la serviciu le dă niște informații neoficiale.

Horoscop Rac
Nativii Rac încep săptămâna cu Luna Nouă din zodia Scorpion, din 13 noiembrie, în sectorul sentimental, al aventurilor romantice, flirtului, distracției și creativității și vor trăi intens acest fenomen astral la nivel afectiv. Racii încep etape noi în planul amoros, se bucură mai mult de viață și sunt foarte creativi.
În a doua parte a săptămânii, datorită aspectului armonios pe care Venus, în tranzit prin casa familiei, îl formează cu Mercur, planeta comunicării, din casa muncii, nativii Rac vor avea înțelegere de la familie, pentru că traversează o perioadă mai aglomerată la locul de muncă și au nevoie să-și rezerve mai mult timp activităților profesionale.
Aspectul strâns care se formează în weekend, între Soare și Marte - planeta acțiunii - în zodia Scorpion, pe casa iubirii, îi determină să cucerească pe cineva sau se lasă cuceriți.

Horoscop Leu
Nativii Leu încep săptămâna cu preocupări pentru casă, spațiul de locuit, relațiile cu familia. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, din 13 noiembrie, care anunță noi începuturi în aceste domenii. Este un moment favorabil să deschidă noi capitole în viața lor de familie și să-și seteze obiective pe termen lung.
În a doua parte a săptămânii, datorită aspectului armonios pe care Venus, în tranzit prin casa comunicării, îl formează cu Mercur, din casa iubirii și aventurilor romantice, Leii vor face declarații și încearcă să cucerească o persoană pe care au cunoscut-o de curând. Cei care fac parte dintr-un cuplu mai vechi se pun de acord pentru programarea unei călătorii sau chestiuni de natură familială.
În weekend, aspectul care se formează între Soare și Marte, planeta acțiunii, în aceeași casă a vieții de familie, îi determină pe Lei să rezvolve anumite chestiuni familiale, locative sau privind administrarea unui patrimoniu.

Horoscop Fecioara
Nativii Fecioară pot fi luați prin surprindere de anumite vești și informații care le parvin. Niște dialoguri în planul sentimental ar putea să îi pună pe gânduri și să-și schimbe direcția relațională sau profesională. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, din 13 noiembrie, care anunță noi începuturi în planul comunicării, gândirii și interacționării cu ceilalți. Este un moment favorabil pentru nativi să-și seteze obiective pe termen lung.
În a doua parte a săptămânii, datorită aspectului armonios pe care Venus, în tranzit prin casa banilor, îl formează cu Mercur, guvernatorul lor, în tranzit prin casa familiei și a spațiului de locuit, nativii Fecioară relaționează bine cu familia, deschid subiecte legate de achiziționarea unor bunuri pentru casă și caută soluții pentru o reamenajare.
În weekend, aspectul care se formează între Soare și Marte, planeta acțiunii, în aceeași casă a comunicării, le aduce discuții și conversații cu persoane cu care se sfătuiesc cum să gestioneze un plan financiar sau returnarea unei datorii.

Horoscop Balanță
Nativii Balanță încep săptămâna cu preocupări pentru sectorul banilor și administrarea acestora. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, din 13 noiembrie, care aduce evenimente în planul financiar. Posibil să aibă loc o răsturnare de situație privind setarea unor obiective financiare, iar nativii să ia decizii importante legate de bunuri, bani, dar și privind modalitatea în care câștigă banii.
În a doua parte a săptămânii, datorită aspectului armonios pe care Venus, guvernatorul nativilor, îl formează cu Mercur, în tranzit prin casa comunicării, Balanțele pot rezolva anumite situații prin comunicare deschisă, sinceră și vor avea curajul să spună lucrurilor pe nume, astfel încât interlocutorii să nu fie deranjați, dacă este o critică.
În weekend, aspectul care se formează între Soare și Marte, planeta acțiunii, în aceeași casă a banilor, îi determină pe nativi să se valorifice mai mult, să-și mărească veniturile, să caute surse noi finanțare.

Horoscop Scorpion
Nativii Scorpion încep săptămâna cu preocupări pentru propria persoană, pentru planurile personale, dar și privind relațiile cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care lucrează. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, din 13 noiembrie, care anunță noi începuturi în viața nativilor. Scorpionii vor realiza că este nevoie să facă o schimbare, să o ia de la capăt, să se regenereze și să lase în spate acele elemente care îi țin ancorați în trecut.
În a doua parte a săptămânii, datorită aspectului armonios, pe care Venus, în tranzit prin zodia Balanță, îl formează cu Mercur, din casa banilor, nativii Scorpion găsesc soluții de finanțare pentru un proiect profesional sau pot negocia o colaborare, salariul, să obțină bani mai mulți, mai ales că sunt susținuți de o persoană cu putere de decizie.
În weekend, aspectul care se formează între Soare și Marte, guvernatorul nativilor, în aceeași casă a personalității, le aduce putere, energie și determinare să ia decizii bune pentru ei în perioada următoare.

Horoscop Săgetător
Nativii Săgetător încep săptămâna cu preocupări pentru unele frământări interioare. Posibil nativii să retrăiască niște experiențe, să aibă impresia că ceva din trecut se repetă, iar universul interior să le fie răscolit. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 13 noiembrie, care îi invită la un bilanț și la eliminarea a tot ce este toxic și le dăunează, pentru a face planuri de viitor pe alte baze. Este un moment bun pentru vindecare și regenerare.
În a doua parte a săptămânii, datorită aspectului armonios pe care Venus, în tranzit prin casa proiectelor de viitor, îl formează cu Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa personalității, Săgetătorii au oportunități venite prin prieteni, în urma unor dialoguri în sfera profesională.
În weekend, Săgetătorii fac calcule financiare și încearcă să reducă niște cheltuieli, după că decid un buget pentru cumpărături.

Horoscop Capricorn
Nativii Capricorn sunt preocupați la începutul săptămânii de planurile și proiectele de viitor, relațiile de prietenie și mărirea cercului de cunoscuți. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 13 noiembrie, care anunță noi etape în planul relațiilor sociale, dar și în proiectele pe termen lung. Este posibil, Capricornii să renunțe și la unele relații de prietenie care nu îi mai reprezintă.
În a doua parte a săptămânii, datorită aspectului armonios, pe care Venus, în tranzit prin casa carierei, îl formează cu Mercur din Săgetător, Scorpionii vor găsi căi comune de comunicare cu sefii, au rezultate și primesc aprecieri.
În weekend, Capricornii pleacă într-o drumeție în afara orașului, fac mai multe deplasări, la rude, prieteni sau ies în oraș cu prietenii.

Horoscop Vărsător
Nativii Vărsător încep săptămâna cu preocupări pentru sectorul asociat carierei, imaginii și statutului profesional. Posibil să aibă loc dialoguri mai aprinse cu șefii, din cauza unor proiecte la care lucrează. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, din 13 noiembrie, care le deschide noi etape în planul profesional. Vărsătorii sunt determinați să-și seteze obiective noi în carieră.
În a doua parte a săptămânii, datorită aspectului armonios pe care Venus, în tranzit prin zodia Balanță, îl formează cu Mercur, din casa prietenilor și planurilor de viitor, Vărsătorii vor face planuri de viitor cu partenerul de cuplu sau cu persoanele cu care au în desfășurare proiecte. Se poate programa și o călătorie sau se înscriu la cursuri.
Weekendul le aduce o stare de izolare, fără energie, cu tot felul de frământări, revelații sau conștientizări. Partenerul îi susține și vor trece mai ușor peste o situație care îi deranjează în planul profesional.

Horoscop Pești
Nativii Pești încep săptămâna cu preocupări pentru perfecționarea profesională, discuții de principii, credințe, plecarea într-o călătărie. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, din 13 noiembrie, care le deschide noi orizonturi, cu dorințe de a evolua spiritual. Peștii sunt invitați să renunțe la niște tipare de gândire, să fie deschiși oporunităților, care vin printr-un curs de pregătire profesional sau o călătorie, care le poate schimba perspectiva asupra vieții.
În a doua parte a săptămânii, datorită aspectului armonios pe care Venus, în tranzit prin casa intereselor financiare, îl formează cu Mercur, în tranzit prin sectorul carierei și relației cu șefii, Peștii vor putea să obțină, dacă știu să negocieze și să argumenteze, niște sume de bani pentru un proiect, să achiziționeze ceva de o valoare mai mare sau partenerul obține o mărire salarială.
În weekend, Peștii participă la un eveniment important în viața cuiva drag, din familie sau un prieten, programează o călătorie. Dacă susțin un proiect, o lucrare, examen sau interviu, vor primi un răspuns favorabil sau obțin rezultate bune.

Stirea anterioara

Campania „Sănătate pentru sate” la Botoșani: Peste 600 de persoane din județul Botoșani consultate gratuit de medici - FOTO

Stirea Urmatoare

Poliţiştii botoşăneni din nou alături de elevi în Săptămâna prevenirii criminalităţii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.