Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie. Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor avea un impuls să facă schimbări

Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie. Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor avea un impuls să facă schimbări

Săptămâna 12-18 februarie 2024 este marcată de două evenimente astrologice care vor aduce schimbări importante pentru zodii. 

Horoscop Berbec
Berbecii încep săptămâna în forță, mai ales că Luna le traversează semnul zodiacal și le imprimă multă acțiune, curaj, inițiative și determinare. Primul aspect astral al săptămânii este intrarea lui Marte, guvernatorul lor, în zodia Vărsător, din 13 februarie, pe sectorul relațiilor de prietenie și planurilor pe termen lung. Berbecii pregătesc planuri și strategii, fac schimbări importante în viața lor, mai ales că în această perioadă îi ajută și Soarele și Pluton, în tranzit prin Vărsător. Pe 16 februarie are loc al doilea aspect astrologic: intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător. Micul benefic oferă ocazia îmbunătățirii relațiilor de prietenie și dinamizează viața socială. Berbecii singuri pot cunoaște persoane noi prin intermediul prietenilor. De asemenea, Berbecii pot primi propuneri de a se implica în proiecte noi profesionale sau să aibă viziuni, idei, care să-i ajute să-și lanseze un proiect personal. Joi și vineri sunt două zile cu preocupări de natură financiară. Nativii pot încasa bani, dar apar și evenimente neprevăzute într-un contex financiar. În weekend, Luna traversează zodia Gemeni și Berbecii fac mai multe deplasări la rude, prieteni, cumpărături, stau mult de vorbă la telefon. Relația cu partenerul pare să fie tensionată, așa că preferă să-și ocupe timpul, astfel încât să interacționeze mai puțin.

Horoscop Taur
Nativii Taur încep săptămâna cu rezolvarea unor chestiuni profesionale, dar spre finalul săptămânii este posibil să ajungă la conflicte cu șefii sau cu persoanele cu autoritate. Primul aspect astral al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Vărsător, din 13 februarie, pe sectorul profesional, al imaginii și statutului, dar și al relațiilor cu șefii. Urmează o perioadă activă în planul profesional și sunt invitați să acționeze, pentru că vor fi ajutați să-și ducă la îndeplinire niște planuri. Atenție, însă, la impulsul de a intra mai des în conflicte cu șefii sau cu persoanele cu autoritate! Pe 16 februarie are loc al doilea aspect astrologic: intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul carierei și oferă șansa îmbunătățirii situației profesionale. Micul benefic aduce oportunități de a-și atinge obiectivele, primesc oferte noi sau o promovare. Joi și vineri Luna le traversează Taurilor casa personalității și formează, pe rând, aspecte strânse cu Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, semn că pot să declanșeze niște evenimente în planul personal sau profecional, care să-i ia prin surprindere pe cei cu care interacționează. La finalul săptămânii se activează casa banilor și Taurii fac cheltuieli mai mari, ies cu prietenii, cu familia sau achită niște facturi.

Horoscop Gemeni
Nativii Gemeni încep săptămâna cu preocupări pentru sfera profesională și este posibil să primească oferte de job noi sau să se asocieze într-un proiect cu un prieten. Primul aspect astral al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Vărsător, din 13 februarie, pe sectorul studiilor și perfecționării profesionale, călătoriilor, principiilor și credințelor, semn că urmează o perioadă dinamică în aceste domenii. Gemenii vor fi interesați să învețe lucruri noi, să-și lărgească orizontul cunoașterii, să plece într-o călătorie. Pe 16 februarie are loc al doilea aspect astrologic: intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul sistemului de credințe și convingeri la care Gemenii se raportează. Pentru că Venus este guvernatoarea casei sentimentale, evenimentele din planul amoros sau întâlnirea unei persoane de destin le poate schimba sistemul de credințe și mentalități. De asemenea, Venus susține și învățarea unor lucruri noi, înscrierea la cursuri sau explorarea unor domenii de interes, care îi pot ajuta în dezvoltarea profesională. Nativii singuri ar putea să-și găsească jumătatea într-o călătorie, participând la un curs sau la un eveniment cultural.

Horoscop Rac
Nativii Rac încep săptămâna cu preocupări pentru carieră, activitățile profesionale. Au loc discuții cu șefii, mai ales dacă intenționează să-și mărească veniturile. Le propun acestora proiecte noi, pentru care să fie plătiți suplimentar. Primul aspect astral al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Vărsător, din 13 februarie, pe sectorul avantajelor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, privind returnarea unor bani sau adminstrarea unor sume deținute la comun cu partenerul. Nativii Rac vor fi determinați să câștige mai mult. Pe 16 februarie are loc al doilea aspect astrologic: intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul intimității și reaprinde flacăra pasiunii. De asemenea, Venus acționează și-n planul financiar și aduce oportunități de suplimentare a veniturilor din alte surse decât salariile. Posibil unii nativi să acceseze un credit sau să fie mai responsabili cu banii pe care îi dețin. Joi și vineri pot avea loc evenimente neașteptate într-un proiect la care lucrează, dar și privind relația cu unul dintre prieteni. După o săptămână agitată în planul profesional, în weekend, Racii își doresc să se odihnească mai mult, să se reechilibreze, să stea departe de toată agitația cotidiană. Nativii singuri ar putea să aibă parte de amintiri sau să le revină situații și persoane din trecut, care să-i răscolească din punct de vedere emoțional.

Horoscop Leu
Nativii Leu încep săptămâna cu discuții cu persoane din străinătate, programează ieșiri cu prietenii la evenimente, se înscriu la cursuri sau rezolvă chestiuni birocratice. De asemenea, dacă intră în discuții despre principii și credințe, nu se lasă până nu-și conving interlocutorii că au dreptate. Primul aspect astral al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Vărsător, din 13 februarie, pe sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale. Marte poate aduce tensiuni și dispute cu partenerul și impulsul de a intra mai des în conflicte. Aspectul se aplică și colaborărilor și relațiilor cu partenerii de afaceri. Pe 16 februarie are loc al doilea aspect astrologic: intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul relațiilor și anunță îmbunătățiri în relația de cuplu, prin setarea unor planuri de viitor. Pe de altă parte, se poate încheia mult mai ușor o negociere sau un contract, pentru că Leii cooperează și țin cont și de opiniile interlocutorilor. Joi și vineri apar evenimente neașteptate în planul carierei sau la nivelul conducerii firmei unde lucrează. Dacă țin legătura cu persoane din străinătate, este posibil să îi caute cineva din trecut, cu care au trăit o poveste de iubire. Weekendul aduce dialoguri sau întâlniri cu prietenii, pregătirea unor planuri de viitor, legate de casă sau administrarea unor bunuri patrimoniale.

Horoscop Fecioara
Nativii Fecioară încep săptămâna cu preocupări de natură financiară, privind achitarea unor credite, rate, datorii, utilități. Fecioarele încearcă să administreze cât mai bine banii, să găsească soluții pentru a câștiga mai mult. Primul aspect astral al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Vărsător, din 13 februarie, pe sectorul muncii și sănătății, unde este posibil să investească mai multă energie decât până acum. Sunt de evitat conflictele la locul de muncă. În ce privește starea de sănătate, se cere o mai mare atenție acordată stării de sănătate, pentru a evita reactivarea unor afecțiuni mai vechi. Pe 16 februarie are loc al doilea aspect astrologic: intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul muncii. Nativii în căutarea unui loc de muncă vor putea să-și găsească un serviciu mai bine plătit sau încheie o colaborare. Joi și vineri apar oportunități de a ieși la evenimente și onorează invitații. Totodată, invitații pot primi și de la prietenii din afara țării. În weekend, Luna le traversează casa carierei și imaginii și Gemenii se preocupă de pregătirea unei strategii pe termen lung privind activitățile profesionale. Dacă participă la un eveniment important din viața unei persoane apropiate, vor fi vedete, se vor remarca.

Horoscop Balanță
Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Balanță preocupări pentru relația de cuplu, dar și pentru încheierea unor contracte profesionale. În planul sentimental, nu sunt excluse surprize, așa că recomandarea astrelor pentru nativii singuri este să fie atenți în jurul lor. Primul aspect astral al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Vărsător, din 13 februarie, pe sectorul iubirii, aventurilor romantice, activităților artistice, unde Balanțele pot avea parte de trăriri intense. Posibil Marte să le aducă impulsul să se arunce cu capul înainte într-o relație, așa că, recomandarea astrelor este să aibă răbdare până se dumiresc dacă și-au ales partenerul potrivit. Pe 16 februarie are loc al doilea aspect astrologic: intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul iubirii, flirtului și aventurilor romantice, semn că nativii se pot îndrăgosti, să înceapă o relație. De asemenea, și creativitatea este la cote înalte și Balanțele pot impresiona prin ideile originale pe care le au. Joi și vineri sunt zile active în planul financiar, cu preocupări pentru administrarea bugetului, cu încasări, dar și cu evenimente neașteptate sau imprevizibile. Weekendul aduce ieșiri în afara orașului, participarea la evenimente culturale, concerte sau poate plecarea într-un sejur în străinătate.

Horoscop Scorpion
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Scorpion multă energie și determinare în treburile casnice, dar și-n cele profesionale. Scorpionii au multă energie, se simt bine și reușesc să-și ducă la capat tot ce și-au propus. Primul aspect astral al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Vărsător, din 13 februarie, pe sectorul familiei, căminului, spațiului de locuit, părinților, bazelor emoționale. Scorpionii vor avea multă energie pe care o vor investi în viața de familie, dar pot să apară și tensiuni cu ceilalți membri ai familie. Recomandarea astrelor este să aplaneze conflictele, nu să le provoace. Pe 16 februarie are loc al doilea aspect astrologic: intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul familiei și căminului. Micul benefic ajută la îmbunătățirea relațiilor cu familia, la viziuni și mentalități comune, la planuri privind o reamenajare sau caută să valorifice un bun imobiliar. Joi și vineri se pot aștepta la surprize și evenimente neprevăzute din partea partenerilor sau a celor cu care interacționează. Posibil să li se propună o colaborare, care le poate mări veniturile. În weekend, sunt preocupați de administrarea banilor pentru casă sau poate se gândesc să cumpere/vândă o casă.

Horoscop Săgetător
Contextul astral de la începutul săptămânii le aduce nativilor Săgetător preocupări pentru planul sentimental, începerea unei activități care să le facă plăcere, să le aducă satisfacție personală. Poate fi vorba de un proiect de creație, de scris, studiu într-un domeniu de interes pentru ei. Primul aspect astral al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Vărsător, din 13 februarie, pe sectorul comunicării, învățării și deplasărilor pe distanțe scurte. Săgetătorii vor avea impulsul să fie mai direcți, poate chiar agresivi în comunicare. De asemenea, este posibil să le scape unele detalii în acțiunile întreprinse, dacă nu acordă mai multă atenție. Pe de altă parte, se vor simți liberi în comunicare. Pe 16 februarie are loc al doilea aspect astrologic: intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul comunicării și gândirii, informațiilor și acumulării de cunoștințe, în negocieri și deplasări. Venus operează în favoarea lor în toate procesele de comunicare și negociere, se fac mai bine înțeleși, plăcuți și au noroc la informații utile. Joi și vineri intervin situații neprevăzute la locul de muncă sau în relațiile cu colegii, iar în weekend Săgetătorii își rezervă timp partenerului de cuplu.

Horoscop Capricorn 
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Capricorn preocupări pentru casă și familie. Unii dintre nativi discută cu părinții chestiuni importante și încearcă să înțeleagă anumite situații care s-au întâmplat în decursul timpului. Primul aspect astral al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Vărsător, din 13 februarie, pe sectorul financiar, al banilor câștigați din muncă proprie. Capricornii vor face tot posibilul să-și suplimenteze veniturile, însă este nevoie să dea dovadă de calm în luarea deciziilor de natură financiară, pentru că este posibil să se pripească în acțiuni, dacă nu analizeze propunerile care vin spre ei. Pe 16 februarie are loc al doilea aspect astrologic: intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul financiar și aduce o îmbunătățire a situației financiare. Capricornii pot avea idei financiare bune, dar sunt de evitat speculații financiare. Evenimente neașteptate, dar și oportunități pentru cei singuri, apar joi și vineri în planul sentimental, iar weekendul aduce muncă și preocupări pentru starea de sănătate, adoptarea unui regim de viață sănătos.

Horoscop Vărsător
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Vărsător mai multe deplasări, întâlniri, discuții și preocupări pentru studiul personal, pentru dezvoltare și creștere din punct de vedere profesional. Primul aspect astral al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Vărsător, din 13 februarie, pe sectorul personalității. Planeta acțiunii le oferă curaj, inițiative, determinare, dar și acțiuni pripite sau agresive, care pot naște adevărate conflicte cu interlocutorii. Recomandarea astrelor este să aibă răbdare să rezolve situațiile care apar neașteptat. Pe 16 februarie are loc al doilea aspect astrologic: intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul identității, semn că va susține imaginea și felul în care arată. De asemenea, Venus susține și eforturile pentru a obține beneficii de pe urma unor contracte profesionale. Și axa relațiilor personale este activată și Vărsătorii pot îmbunătăți relația cu persoana iubită. Joi și vineri apar evenimente neașteptate în familie sau cu casa, administrarea unor imobile/patrimoniu, discuții cu părinții despre o renovare sau o tranzacție imobiliară. Weekendul aduce evenimente în planul sentimental, plecarea într-un minisejur în afara orașului.

Horoscop Pești
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Pești preocupări pentru situația financiară. Posibil nativii să aibă niște discuții cu șefii, legate de o promovare. Primul aspect astral al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Vărsător, din 13 februarie, pe sectorul universului interior, introspecției, izolării, trecutului. Peștii își vor redirecționa energia spre interior să se reechilibreze. Poate nu vor reuși de fiecare dată, pentru că vor fi răscoliți de gânduri și idei, pe care vor să le pună în practică, dar nu le lipsește curajul să acționeze, ceea ce îi va ajuta mult. Pe 16 februarie are loc al doilea aspect astrologic: intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul subconștientului, universului interior și trecutului. Micul benefic ajută la o vindecare emoțională, dacă au suferit o deziluzie în iubire. Peștii se pot desprinde de trecut, să ierte sau să se elibereze de o traumă. Joi și vineri sunt cele mai active zile la locul de muncă, cu multe sarcini, provocări, relații dificile cu unii dintre colegi. Totodată, apar informații neașteptate sau care să le schimbe fluxul de sarcini. Weekendul aduce preocupări pentru casă, familie și petrecerea timpului cu cei dragi.

Stirea anterioara

Beneficiile vinului fiert pentru sănătate

Stirea Urmatoare

VREI SĂ URMEZI O CARIERĂ DE OFIȚER ÎN JANDARMERIA ROMÂNĂ?

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.