Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Halucinant! Un primar scuipă și înjură o femei de 64 de ani cu handicap cardiac și locomotor

Halucinant! Un primar scuipă și înjură o femei de 64 de ani cu handicap cardiac și locomotor

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Scene şocante într-o primărie din judeţul Suceava. Edilul din localitatea Cornu Luncii a scuipat, jignit şi bruscat în mai multe rânduri o femeie de 64 de ani cu handicap cardiac şi locomotor. Bătrâna îi cerea ajutorul edilului pentru reabilitarea locuinţei în care locuia.

„Dă-i drumu’ de aici! Chemaţi poliţia, eu n-am dreptu’... Crucea... Mă sinucid, domnu’ primar. Sinucide-te! Moare o proastă ca tine. Ai nenorocit toată comuna asta”, acestea sunt cuvintele pe care le folosește primarul Gheorghe Fron la adresa femeii.

Femeia care locuieşte într-o locuinţă socială fără încălzire a venit la edil pentru a o ajuta să trăiască în condiţii decente.

Ea s-a pus în genunchi în faţa primarului implorându-l să fie ajutată. Social democratul Gheorghe Fron a răspuns la rugăminţile fierbinţi ale bătrânei scuipând-o.

„Du-te în crucea... de aici. Dă-i drumu’ de aici! Panarama dracu’! Panarama asta. (o scuipă) Unde am ajuns? Beţivă ordinară! (o scuipă din nou)”, continuă scena halucinantă.

„Nu mă umiliţi în halu’ ăsta!”, la rugat femeia pe primar.  

Scena s-a încheiat atunci când în primărie a apărut un poliţist. Acesta a decis să aplice şi o amendă, bineînţeles, pe numele femeii.

Edilul a explicat ulterior că a fost provocat şi acesta este motivul pentru care a reacţionat astfel. Sursa foto: aktual24.ro, Sursa: realitatea.net

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani