Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Declarații bombă ale amantei. Primarul Iașului dorohoianul Gheorghe Nichita avea probleme din copilărie

Declarații bombă ale amantei. Primarul Iașului dorohoianul Gheorghe Nichita avea probleme din copilărie

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Adina Samson, personajul cheie din dosarul lui Gheorghe Nichita, a făcut în această dimineață primele declarații privindu-l pe primarul Iașului.

Adina Samson a ajuns la Primărie în jurul orei 8:30 şi a stat de vorbă cu presa timp de aproximativ 10 minute despre problemele pe care le-a avut cu primarul Gheorghe Nichita.

Printre altele, Adina Samson a spus că a fost lovită de edil şi le-a arătat jurnaliştilor o ordonanţă de clasare a unui dosar din noiembrie 2014 în baza unei plângeri formulate de ea în care susţinea că în cursul lunilor septembrie şi octombrie 2014, primarul Gheorghe Nichita a ameninţat-o cu violul şi cu moartea.

„Am fost ameninţată cu moartea. A trimis un individ să mă ameninţe, eram cu sora mea. M-a cerut în căsătorie de nenumărate ori. Eu l-am refuzat. Cum să mă căsătoresc cu acest om? M-a şi lovit. Din cauza geloziei, mi-a dat două palme, într-un apartament. Nu am chemat Poliția pentru că m-am simțit foarte rușinată. Sunt înregistrări cu persoane care confirmă cele spuse. Mi-a zis că dacă mă mărit cu el, o să-mi dea un apartament de serviciu şi o să-mi facă diferite afaceri. El mergea la psiholog ca să-şi rezolve problemele din copilărie. Părea un om normal la început, care ştie ce vrea de la viaţă. De asta mi-a plăcut de el la început.

Eram urmărită, am fost bătută. Primarul Nichita mi-a spus că el este singura mea opţiune în viaţă, atunci când i-am transmis că vreau să am o relaţie cu altcineva, o relaţie normală, să fac un copil...De Sfântul Gheorghe mi-a spus că dacă mă voi întâlni cu acea persoană îmi va rupe picioarele și mă va distruge. Nu a mai încercat să mă contacteze și dupa aceea. Am făcut plângere la Parchet”, a spus Adina Samson, conform realitatea.net

Sursa: laraport.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani