Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Declarație șoc a Elenei Udrea: Prietenele mele judecătoare, procuroare, avocate, merg la vrăjitoare

Declarație șoc a Elenei Udrea: Prietenele mele judecătoare, procuroare, avocate, merg la vrăjitoare

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Elena Udrea a mărturisit, într-un interviu, că nu a mers niciodată la vrăjitoare sau la vraci. Acuzată în repetate rânduri că ar fi clienta vrăjitoarelor, fosta blondă de la Cotroceni neagă vehement toate zvonurile și spune că nu crede nici măcar în astrologi. În schimb, Udrea a povestit că prietenele ei din magistratură merg la vrăjitoare să-și afle destinul.

In decursul carierei sale, Elena Udrea a fost acuzata ca si-ar fi cautat succesul politic prin cartile de tarot, desi probleme ar avea si pe plan sentimental. Pentru prima oara, Elena Udrea rupe vraja acuzatiilor care i s-au adus si arunca pisica neagra in curtea unor persoane extrem de importante.

„Nu umblu cu gaini… Niciodata nu am fost la vraci, nu am calcat in viata mea la asa ceva pentru ca nu cred. Niciodata nu am apelat nici macar sa mi se faca astrograma, desi in jurul meu persoane extrem de importante apeleaza la astfel de chestii. Toate prietenele mele, si ma refer la judecatoare, procuroare, avocate, femei cu scoala, se duc sa-si ghiceasca de barbati, daca le parasesc, daca le insala. Toata lumea ma indeamna sa merg si eu, insa n-o s-o fac niciodata! Asa cum n-am fumat in viata mea, nici macar din curiozitate, nu am acceptat sa mi se citeasca astrograma", a declarat Elena Udrea, într-un interviu la cancan.ro.

In schimb, daca nu da doi bani pe ce i s-ar arata in carti, Elena Udrea crede cu tarie in destin. "Cred in foarte multe alte lucruri, sunt o persoana religioasa, cred in puterea gandurilor pozitive, puterea energiilor pozitive, in destin. Asta e tot! Am si spus, a fost destinul meu sa merg in puscarie, in mod clar", a mai marturisit Elena Udrea.

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani