Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Decizie surprinzătoare! Ministrul Sănătății, Victor Costache, a demisionat

Decizie surprinzătoare! Ministrul Sănătății, Victor Costache, a demisionat

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Surse oficiale au declarat pentru Știrile Pro TV că ministrul Sănătății, Victor Costache, a demisionat, după declarațiile pe care le-a făcut, miercuri, despre testarea populației Bucureștiului la coronavirus.

Conform surselor citate, interimatul la Ministerul Sănătății va fi asigurat de actualul secretar de stat Nelu Tătaru. Mai multe detalii despre această demisie ar putea oferi premierul Ludovic Orban, care face declarații de presă de la ora 10.30. Într-un interviu acordat miercuri în exclusivitate Știrilor Pro TV, ministrul Costache a declarat că toți bucureștenii vor fi testați pentru Covid-19.

În plus, el a precizat că pacienții diagnosticați cu noul virus vor fi internați doar în spitale dedicate tratării acestei patologii, iar până la sfârșitul săptămânii vor fi stabilite cel putin 30 de unități, în toată țara. Mai mult, a mai spus Costache, pacienții cu forma ușoară de boală vor fi mutați - de joi - din secțiile de boli infecțioase în hoteluri, unde vor fi supravegheați de doctori. Sursa: Pro TV


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani