Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion. ANM a oferit prima prognoză oficială!

Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion. ANM a oferit prima prognoză oficială!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Anunț important al meteorologilor cu privire la vremea din luna decembrie. Află în rândurile de mai jos cum va fi vremea de Crăciun și Revelion. Specialiștii anunță ce se va întâmpla în perioada imediat următoare.

ANM a oferit prima prognoză oficială în privința vremii de Crăciun și Revelion
Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat cum va fi vremea în decembrie. Meteorologii ANM spun că în decembrie vom avea parte de temperaturi mai ridicate decât normalul acestei perioade. Se anunţă valori ridicate ale temperaturilor atât de Sfântul Nicolae, cât şi de Crăciun. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la început de decembrie.

Iată cum va fi vremea în toată ţara.
Meteorologii avertizează că în noaptea de Moş Nicolae, 5 spre 6 decembrie, valorile se vor situa între minus 5 şi 5 grade Celsius. Cel mai cald va fi pe litoral, iar cel mai frig va fi în nordul ţării. În plus, este foarte posibil ca zăpada care cade pe 2 şi 3 decembrie să se menţină şi de Moş Nicolae. Din 10 decembrie, temperaturile cresc în termometre asfel că maximele vor ajunge chiar şi la 14 grade Celsius, în sudul teritoriului. Încălzirea nu va fi una de durată, pentru că, din 13 decembrie, se răceşte iar.

Estimări meteorologice pe intervale de timp
Săptămâna 02.12.2019 – 09.12.2019
Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.
Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nordvestice, iar în regiunile estice va fi deficitar. În restul teritoriului cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 09.12.2019 – 16.12.2019
Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, dar mai ales în nordul extrem al țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei.

Săptămâna 16.12.2019 – 23.12.2019
Temperaturile medii se vor situa peste cele specifice acestei perioade, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 23.12.2019 – 30.12.2019
Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toată țara.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani