Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Colecția de iarnă TeX 2014, în hipermarketurile Carrefour din toată țara

Colecția de iarnă TeX 2014, în hipermarketurile Carrefour din toată țara

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Carrefour România lansează joi, 20 noiembrie, noua colecţie de iarnă TeX, brand distribuit exclusiv în rețeaua de magazine Carrefour, ce propune piese vestimentare călduroase, la prețuri avantajoase.

Noua colecție TeX oferă clienților hipermarketurilor Carrefour obiecte vestimentare în culori specifice anotimpului rece, tonuri de bleumarin, gri, bej, dar și roșu sau portocaliu. Clienții pot găsi și tricoturi uni sau cu motive de iarnă, încălțăminte și îmbrăcăminte confortabilă și călduroasă, ideală pentru distracția de pe pârtie.

O dată cu lansarea noii colecții, Carrefour anunță și reduceri de 20% la achiziționarea unei jachete de bărbați și a unei jachete de damă. Mai mult, vineri, 21 noiembrie, clienții Carrefour pot câștiga, din 30 în 30 de minute, prin tragere la sorți, 50% din valoarea unui articol vestimentar din coșul de cumpărături.

„Cu toții așteptăm cu nerăbdare sezonul rece, sezonul sărbătorilor și al distracției de pe pârtii. Colecția de iarna TeX vine în întâmpinarea nevoilor clienților Carrefour prin oferte avantajoase la încălțăminte și obiecte vestimentare confortabile și călduroase.”, a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour România.

Colecţia TeX include mai multe linii:

TeX Basic - ținute de zi, comode, ce cuprind pantaloni, tricouri, cămăși, jachete

TeX Casual - o categorie dedicată persoanelor care caută confortul, în ținute comode

TeX Sport – articole vestimentare sport, confecționate din materiale de calitate superioară: țesături anti-perspirante și rezistente la uzură

TeX Lenjerie - gama de lenjerie care se adresează atât femeilor și bărbaţilor, cât și copiilor, ce include modele atractive, realizate din materiale de o calitate superioară

TeX Nightwear (pijamale) - îmbrăcăminte pentru noapte, din materiale textile plăcute și confortabile

TeX Baby - colecția TeX pentru copii și nou-născuți

[gallery link="file" orderby="title"]


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani