Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
CNADNR a demarat licitaţiile pentru deszăpezire

CNADNR a demarat licitaţiile pentru deszăpezire

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a demarat proceduri de achiziţii publice prin licitaţie deschisă pentru încheierea unor acorduri cadru ce vizează activitatea de deszăpezire pentru iarna 2015 - 2016, fiind întocmite 59 de documentaţii de achiziţii, însă pentru opt loturi nu s-a prezentat nicio ofertă, potrivit informaţiilor transmise de CNADNR.

Pentru 51 de loturi, în schimb, au fost depuse 93 de oferte. În această perioadă, ofertele depuse de operatorii economici se află în proces de evaluare, precizează CNADNR. Pentru cele opt loturi pentru care nu s-au depus oferte, procedura de achiziţie se va relua în luna noiembrie 2015.

Valorile înscrise în fişa de date la demararea procedurii sunt valori estimate, în conformitate cu 'Normativul privind prevenirea şi combaterea înzăpezirii drumurilor publice Ind. AND 525/2013'. Perioada luată în calcul la determinarea valorii estimate este 01.11.2015 - 31.03.2016, adică 151 de zile calendaristice. Integral pe capital.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani