Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cine sunt cele patru fete moarte în tragicul accident de cale ferată! Se întorceau de la balul de absolvire al facultății!

Cine sunt cele patru fete moarte în tragicul accident de cale ferată! Se întorceau de la balul de absolvire al facultății!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Patru fete din cele cinci aflate într-o mașină au murit spulberate de tren într-un cumplit accident feroviar petrecut la Jibou, Sălaj. Tinerele, care aveau vârste cuprinse intre 20 și 22 de ani, au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren la o trecerea de cale ferată din localitate.

Martorii povestesc detalii cutremurătoare
În urma impactului, trupurile a doua dintre tinere au rămas incarcerate intre fierele contorsionate ale masinii, iar trei dintre ele au fost proiectate efectiv din autovehicul. Mai mult decât atât, martorii oculari au dat detalii halucinante dupa accident: trupul uneia dintre fete a fost proiectat atât de departe de locul impactului încât oamenii legii s-au chinuit minute în șir să îl găsescă!

Fetele erau din Maramureș, dar erau studente la universități diferite: Baia Mare, Cluj sau Oradea. În ziua tragediei, se întorceau de festivitatea Absolvenţilor Universității Tehnice din Cluj-Napoca, unde era studentă una dintre ele, Sanda Ungur, relatează observator.tv

Claudia, Maria, Mădălina și Sara nu au avut nici o șansă după ce, la o trecere de cale ferată, mașina în care se aflau a fost lovită de tren și au murit pe loc, mai precizează sursa citată.

Claudia Barboș era din localitate Ciocotis, Maramures, studiase la Liceul Teoretic Emil Racovita Baia Mare, iar acum era studentă la administrarea Afacerilor – Economia Firmei la Universitatea de Nord din Baia Mare.

Madalina Parja era din satul Sat-Șugatag, Maramures și era studentă la agronomie, la Universitatea din Oradea și administrarea afacerilor – Economia Firmei la Universitatea de Nord Baia Mare.

Sara era din comuna Sălsig, Maramureș, trăia în Baia Mare și era studentă la economie la Universitatea de Nord Baia Mare.

Maria era din localitatea Satsugatag, Maramures și a învăţat la Colegiul National „Dragos Voda” din Sighetu Marmatiei.

De ce se aflau în Jibou
Potrivit presei locale, care citează persoane din anturajul fetelor, se pare că motivul pentru care ar fi ales o rută mai lungă pentru a se întoarce acasă de la Cluj ar fi fost starea proastă a drumului de pe traseul pe care il alegeau de obicei.

Sanda Ungur, cea care se pare ca era la volan, este singura supraviețuitoare a acestei tragedii. Ea a fost internată în stare foarte gravă la spital.

Pentru ea, însă, urmează însă o lungă și grea perioadă de recuperare, iar povara sufletească pe care o va avea de dus pe umeri toată viața este una extrem de dureroasă.

Dumnezeu sa le ierte pe bietele fete nevinovate!

Sursa foto: libertatea
Foto în ordine: Claudia, Mădălina, Sara, Maria


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani