Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ce mesaje şi urări poţi să le trimiţi celor dragi de Sfântul Dumitru

Ce mesaje şi urări poţi să le trimiţi celor dragi de Sfântul Dumitru

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Toţi cei care poartă numele sau derivate ale numelui Sfântului Dumitru îţi serbează ziua onomastică în data de 26 octombrie. Statisticile existente la nivel naţional arată că peste 340.000 de persoane din totalul românilor îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Dumitru.

Cele mai frecvente prenume ale femeilor sarbatorite in aceasta zi sunt: Dumitra, Dumitrana, Dumitrita, Demetra si Dumitrica. Cele mai des intalnite prenume de barbati sunt: Dumitru, Mitica, Dimitri, Dimitre, Dimitrie, Mitru, Mitrea, Mitu, Mitache, Dumitrica si Dumitrache.

"Fie ca toate implinirile, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Dumitru cat mai frumoasa!"

"La multi ani si voiosie, Domnul alaturi sa-ti fie, bucurii sa-ti daruiasca si nimic sa nu-ti lipseasca! La multi ani Dumitru!"

"Iti urez ca ziua numelui sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta, iar anii ce vin sa iti aduca numai impliniri si bucurii. La multi ani Dumitru!"

"Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericit, iubit si bucuros. La multi ani, Dumitru!"

"Sfantul Dumitru sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de cei dragi."

"Sper ca sarbatoarea Sfantului Dumitru sa fie simbolul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!"

"In aceasta zi speciala iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor, si fie ca Sfantul Dumitru sa te calauzeasca mereu in viata."

"Multa sanatate, putere de munca si implinirea dorintelor atat pe plan profesional, cat si pe cel privat. Sa iti dea Dumnezeu sanatate si liniste in suflet. Sa ti se implineasca visele si sa te poti bucura de tot ce ai!"

"La multi ani Dumitru si abia astept ca sa sarbatorim aceasta frumoasa zi."

"Draga Dumitru, pe ultima suta de metri vreau sa-ti spun la multi ani!"

"Sper sa fiu primul care iti spune la multi ani de aceasta zi deosebita in care se sarbatoreste ziua Sfantului Dumitru."

"Onomastica plina de voie buna. La multi ani Dumitru!"

"Cel mai frumos la multi ani il transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La multi ani si cat mai multi bani si sanatate pentru ca e mai scumpa de cat toate!"

"La multi ani, de ziua numelui! Ziua numelui pe care li porti sa iti aduca noroc si bucurii! Sa ne traiesti! La multi ani de Sf. Dumitru!"

"La multi ani, Dumitrita! Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. La multi ani, Dumitrita!"

"La multi ani! Ziua numelui tau sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. La multi ani de Sfantul Dumitru!"

"La multi ani, de ziua numelui!"

"Ziua numelui pe care il porti sa iti aduca noroc si bucurii! Sa ne traiesti! La multi ani de Sf. Dumitru!"

"Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. La multi ani, Dumitrita!"

"Sa iti dea Dumnezeu sanatate si liniste in suflet. Sa ti se implineasca visele si sa te poti bucura de tot ce ai!"

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani