Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Caz şocant! O fetiţă de 7 ani a murit într-un spaţiu de joacă

Caz şocant! O fetiţă de 7 ani a murit într-un spaţiu de joacă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Poliţiştii prahoveni efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror în cazul unei fetiţe care a fost găsită în stare de inconştientă la un loc de joacă din incinta unui restaurant din Ploieşti, copila fiind declarată decedată la spital după ce a fost supusă timp de zeci de minute manevrelor de resuscitare, au declarat, duminică, surse judiciare, potrivit Agerpres.

Potrivit acestora, fetiţa de şapte ani care se afla, sâmbătă seară, la un loc de joacă din incinta unui restaurant din Ploieşti, a fost găsită inconştientă sub o băncuţă.

Aceasta a fost supusă manevrelor de resuscitare atât la faţa locului, cât şi la Spitalul de Pediatrie, unde a fost dusă în stop cardio-respirator, însă fără succes, medicii declarând decesul, au precizat sursele citate.

Conform acestora, se pare că fetiţa fusese lăsată la locul de joacă sub supravegherea personalului incintei, cauzele şi împrejurările în care s-a produs incidentul urmând a fi stabilite de anchetatori.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie, iar în cauză sunt efectuate verificări de către poliţişti, sub coordonarea unui procuror, pentru moarte suspectă. Sursa: realitatea.net

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani