Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Anunţ de ultimă oră pentru toţi românii! S-a întâmplat în urmă cu puţin timp: „Atenţie, de azi dimineaţă am...”

Anunţ de ultimă oră pentru toţi românii! S-a întâmplat în urmă cu puţin timp: „Atenţie, de azi dimineaţă am...”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Sute de români s-au plâns în ultimele zile că au fost sunaţi de pe numere cu prefixe din alte ţări, printre care numeroase din Africa. La fel a păţit şi jurnalistul Luis Lazarus, care a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care îşi sfătuieşte prietenii virtuali să nu răspundă la acele numere şi mai ales să nu apeleze înapoi.

Bărbatul a primit în cursul zilei de sâmbătă numeroase apeluri, cel puţin 20, cu numere ce par a fi din Maldive, însă sunt ale unei centrale. Scopul este să provoace pentru a suna înapoi, ca să încarce notele cu suprataxe. De aceea, Luis îndeamnă să nu se răspunde la astfel de numere şi mai mult decât atât să fie imediat blocate.

„Dragi prieteni ATENŢIE SPORITĂ cu privire la apelurile telefonice ciudate!!! De azi dimineaţa am fost sunat de cel puţin 20 de ori, de numere cu + 960..., vedeţi mai jos, care par a fi din Maldive, dar sunt numere ale unei centrale! Ei nu vor sa va sune, ei vor sa răspundeţi, sa nu fiţi lamuriti despre ce este vorba, pentru ca apoi sa va provoace sa sunaţi ca sa va încarce notele cu suprataxe. NU răspundeţi, NU sunaţi şi blocaţi aceste numere care nu aduc nimic bun. Weekend plăcut tuturor!”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani