Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Angajaţii care au primit deja tichetele de vacanţă: 29 de bonuri valorice a câte 50 de lei fiecare

Angajaţii care au primit deja tichetele de vacanţă: 29 de bonuri valorice a câte 50 de lei fiecare

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Toţi angajaţii Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare au intrat în posesia tichetelor de vacanţă. Sunt dealtfel printre primii angajaţi din sectorul sanitar care beneficiază de aceste vouchere.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare, dr. Sorina Bârle spune că toţi angajaţii au primit câte 29 de bonuri valorice a câte 50 de lei fiecare, pe care vor putea să le folosească în diferite locuri din ţară, scrie emaramures.ro.

Tichetele sunt aferente perioadei septembrie 2017 – decembrie 2018, iar cu acestea angajaţii vor putea să-şi achite sejururi la diferite pensiuni şi hoteluri din toate judeţele ţării.

Reamintim că instituțiile publice pot acorda vouchere de vacanță, în 2017, dacă le cuprind în buget la rectificare, precizează ministrul Turismului, Mircea Dobre.

Instituțiile publice centrale, locale și companiile de stat pot acorda vouchere de vacanță în 2017, dacă le vor avea cuprinse în buget la rectificarea din septembrie, iar cine nu poate cuprinde în bugete sumele necesare pentru aceste tichete, automat le vor acorda în 2018, a declarat, Mircea Dobre, ministrul Turismului.

„Cei care vor avea buget să acorde în acest an aceste vouchere de vacanță, foarte bine. Cine nu, în bugetul pe 2018, trebuie să le prindă în buget automat. Noi am spus că în perioada 1 iulie 2017 — 30 noiembrie 2018, vom acorda acest vouchere de 1.450 de lei. Sunt unele instituții publice centrale, locale sau companii de stat care le vor oferi și le vor acorda în acest an și sunt alte instituții centrale, locale și companii de stat care le vor acorda la anul. Nu înțeleg care este supărarea, până la urmă. Aceste vouchere se vor acorda. E adevărat că nu se pot acorda toate o dată, de către toate instituțiile în același timp. Fiecare are prioritățile lui... Deci, după rectificarea din luna septembrie, voucherele de vacanță pot fi acordate angajaților. Aici vorbim despre turism, în general, nu de sezonalitate, doar de turism de vară, doar de iarnă, de toamnă sau de doar de primăvară", a subliniat Dobre.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani