Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Angajaţii ANAF care au plecat în medical ca să nu fie daţi afară, riscă sesizare penală

Angajaţii ANAF care au plecat în medical ca să nu fie daţi afară, riscă sesizare penală

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Şeful ANAF, Sorin Blejnar, a declarat vineri că rezultatele pe care le-au obţinut angajaţii Gărzii Financiare la teste sunt "cât de cât mulţumitoare" şi îi avertizează pe cei care şi-au luat concedii medicale, ca să nu fie disponibilizaţi, că riscă o sesizare penală.

"Rezultatele testelor de la Garda Finaciara pentru mine sunt cât de cât mulţumitoare. Din 1.375 de lucrători ai Gărzii Financiare, au plecat acasă 329. Mai mult decât ne-am propus, adică 24%. Mă amuză naivitatea unor dintre cei care au picat testul. 125 din cei 329 au intrat în concedii medicale ca să nu poată fi trimişi acasă. Voi sesiza poliţia, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, Parchetul General. Am dat dispoziţie şefilor de secţie să meargă acasă la oameni ca să vadă dacă sunt bolnavi. Cred că sunt concedii medicale închipuite şi riscă o sesizare penală. Când vor reveni la muncă vor primi decizia de eliberare din muncă şi o citaţie de la Parchet", a spus Sorin Blejnar.

Cât priveşte subiectele pe care le-au avut de rezolvat angajaţii Gărzii, şeful ANAF a spus că încă nu le-a văzut, dar când o să aibă timp o să încerce să rezolve un test. "Dacă nu voi reuşi să fac testul, nu vă voi spune", a glumit Blejnar cu jurnaliştii.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani