Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
ALERTĂ pentru românii care circulă pe aceste drumuri! Se fac JAFURI la drumul mare! Avertismentul poliției

ALERTĂ pentru românii care circulă pe aceste drumuri! Se fac JAFURI la drumul mare! Avertismentul poliției

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un șofer a avut o postare virală pe facebook cu privire la ce a pățit într-o parcare de pe Autostrada Sibiu – Deva. El susține că a fost atacat în timp ce era parcat la o benzinărie de două persoane care aveau lanterne pe cap. În replică numeroși alți șoferi au anunțat că au pățit același lucru, dar poliția susține că nu a primit nicio reclamație până acum.

Alertă pentru șoferi pe Autostrada Sibiu – Deva
„Aveti mare grijă la această mașină! Jefuiesc noaptea pe autostrada Deva – Sibiu (…) umblă cu lumini pe cap ca să nu le vezi fizionomia și au tupeu să intre peste tine în mașină când te odihnești. Era să o pățim și noi”, a scris un șofer pe facebook.

Bărbatul care a anunțat posibile cazuri de jaf în timpul nopții pe Autostradă a postat și o fotografie cu mașina: un microbuz de culoare albă, cu geamuri fumurii, înmatriculat în străinătate, cu care ciruclă doi bărbați. Postarea a fost foarte distribuită pe rețelele de socializare și mai mulți șoferi s-au plâns că au pățit acelați lucru.

Șoferii au dat alerta privind jafurile de pe autostrada
Șoferii spun chiar că au vorbit cu polițiștii și au sunat la 112 pentru a reclama situația, după ce, în parcări sau în benzinării le-au fost forțate ușile. Un alt internaut scrie că, în prima benzinărie de pe Autostrada de la Deva la Sibiu, i s-a deschis ușa pe dreapta. „Aveam musafiri. Norocul lor că aveam levierul în ladă”, scrie bărbatul, care arată că și-a luat măsuri suplimentare. Alți șoferi au scris și cum arată cei doi indivizi din microbuzul din care ies și atacă pe autostrada: „Sunt aceeași doi indivizi cu lanternele pe cap, unul mai mic și unul mai înalt de statură”, spune un bărbat.

Reprezentanții Poliției Sibiu și cei ai Poliției Hunedoara au declarant însă pentru Mediafax că nu au avut plângeri sau sesizări privind furturi din mașini parcate în locurile speciale de pe Autostradă. Sursa: fanatik.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani