Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Alegeri sumbre. Patru români și-au găsit sfârșitul la secția de vot

Alegeri sumbre. Patru români și-au găsit sfârșitul la secția de vot

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Patru oameni și-au pierdut viața în primele ore ale zilei, în cadrul procesului de vot: un doljean a decedat chiar în interiorul secției de votare, o altă persoană în vârstă din Dolj a decedat lângă secția de vot, la Buzau un bărbat a murit la scurt timp după ce a pus ștampila pe buletinul de vot, iar la Argeș, o femeie a murit în curtea secției de votare. Mai multe persoane în vârstă au avut nevoie de îngrijiri medicale în diverse secții de vot din țară.

Duminică după-amiază, o femeie a murit în curtea unei secţii de votare din Ştefăneşti, judeţul Argeş. Echipajul medical chemat la faţa locului a declarat decesul. Potrivit realitateadearges.net, femeia tocmai ieşise de la vot și o chema "Victoria".

Un alt bărbat din Dolj a murit, duminică, după bărbatul de 80 de ani din comuna doljeană Amărăștii de Sus care decedat așteptând să voteze. Un bărbat în vârstă de 80 de ani, din localitatea doljeană Amărăștii de Sus, a murit, duminică, în secția de votare din localitate, informează RealitateadeCraiova.net. Acestuia i s-a făcut rău, potrivit IPJ Dolj, a primit îngrijiri medicale, dar nu a mai răspuns manevrelor specifice, fiind declarat decesul. Bărbatul nu a mai apucat să voteze.

Și la Buzău a avut loc o situație similară. Un septuagenar a decedat la doar câteva minute după ce ieșise de la urne, a transmis RealitateadeBuzau.net. A decedat la câteva minute, după ce-și exprimase sufragiul, la alegerile prezidențiale. Un buzoian a murit, chiar în vecinătatea secției de votare. Omul și-a dat obștescul sfârșit într-un bar, acolo unde se oprise pentru a se întâlni cu câțiva prieteni.

Bărbat resuscitat lângă o secție de votare din Cluj
Un incident grav s-a petrecut și în apropierea unei secţii de votare din Cluj-Napoca. Unui bărbat de aproximativ 70 de ani i s-a făcut rău și a căzut, suferind un traumatism la nivelul capului, după care a rămas inconștient.

Alte situații delicate din secția de vot: unui cetatean din Bihor i s-a facut rău și a avut nevoie de intervenția medicilor, două femei din Capitală au ajuns la spital, după ce au acuzat stări de rău. De asemenea, o femeie a alunecat și a căzut în curtea secției de vot.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani