Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vica Blochina, petrecere la 40 de ani ca la 20, cu ocazia zilei de naştere

Vica Blochina, petrecere la 40 de ani ca la 20, cu ocazia zilei de naştere

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Vica Blochina a împlinit recent frumoasa vârstă de 40 de ani. Pentru că motivul era unul cât se poate de important şi de special, fosta iubită a lui Victor Piţurcă nu s-a mai uitat la bani şi a organizat o petrecere de pomină, chiar la malul mării.

Cu ocazia zilei de naştere, Vica Blochina a decis să îşi invite cei mai apropiaţi prieteni la o super petrecere organizată chiar de ea, la malul mării.

Petrecerea a avut loc la Costineşti, în noaptea de sâmbătă spre duminică şi participanţii au fost 20 de prieteni apropiaţi. Printre aceştia s-au numărat, atât "sora" Cristina Cioran, dar şi "fratele" Dan Helciug, de care s-a apropiat în timpul show-ului "Ferma Vedetelor".

Startul distracţiei s-a dat imediat după asfinţit, însă petrecerea s-a încins abia după ce sărbătorita şi invitaţii ei au golit câteva pahare. Cum atmosfera devenise una fierbinte, Vica Blochina şi câţiva dintre amicii săi au făcut o baie pe cinste în piscina locaţiei, renunţând la haine, fără pic de jenă. Mai mult decât atât, vedeta a decis să nu taie tortul, ci să muşte din el.

Ca să nu existe niciun fel de speculaţii, Vica Blochina a postat mai apoi pe pagina sa de Facebook toate fotografiile de la petrecerea sa, unde s-a distrat ca o adolescentă.

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani