Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un nou scandal la Survivor România. Cristina Șișcanu a cedat

Un nou scandal la Survivor România. Cristina Șișcanu a cedat

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Cristina Șișcanu a fost implicată într-un nou scandal în competiția sportivă Survivor Romania. De data asta, ea s-a certat cu Lola în timpul unei probe la finalul căreia una dintre ele ar fi urmat să câștige imunitatea.

La un moment dat, tensiunea fiind foarte mare, soția lui Mădălin Ionescu a răbufnit potrivit cancan.ro. „Hei hei hei. Ce-i asta? Gata, nu joc. Gata, nu joc. Mă ține de mână. Mă prinde de mâini și mă ține. Nu este ok” a declarat Cristina Șișcanu, cu câteva clipe inainte de a se dezlega la ochi și a-și anunța decizia de a nu mai juca.

Totuși, dupa seria de încurajări de la colegi, a revenit în joc, însă tot a pierdut în fața Lolei. Cristina Șișcanu, în conflict cu Andi la Survivor România Cristina Șișcanu s-a mai certat în urmă cu câteva zile și cu războinicul Andi, având un schimb dur de replici, după accidentarea lui Augustin Viziru.

„Să stai să râzi ca fraierul când un om suferă, trebuie să fii chiar… Nu contează dacă râde de el sau nu. Nu ai voie să râzi când un om e în suferință!”, a mentionat Cristina Șișcanu, la moementul respective.

„Îmi zici tu ce am voie și ce nu am voie?!”, a venit si replica lui Andi. „Nu te certa cu mine, că nu ești în măsură. Te rog frumos! Nu ai treabă cu mine!”, a mai spus Cristina Șișcanu, între timp intervenind și alți colegi.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani