Trimite stirea ta ! ani.ro
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tudor Chirilă, supărat la Vocea României, de o botoșăneancă: „Nu trebuie să mă iei la mișto”

Tudor Chirilă, supărat la Vocea României, de o botoșăneancă: „Nu trebuie să mă iei la mișto”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Confruntările au început în forță la Vocea României 2016. Două dintre concurentele lui Marius Moga, Ioana Ignat și Corina Cuniuc, au dat statul noii faze a competiției cu un duet controversat.

Fetele au cântat piesa „Take me to church”, au intrepretat bine, însă momentul lor artistic a avut darul de a-l supăra pe Tudor Chirilă, care a considerat că mesajul piesei, despre care Hozier spunea că „piesa este despre umanitate în starea ei cea mai naturală, despre cum aceasta este subminată constant de organizațiile religioase și de cei care spun că acționează în numele lor”, nu a fost transmis așa cum trebuia.

„Cântecul ăsta e orice, dar nu lasciv. Ca moment artistic, a fost ceva pe lângă”, a spus Tudor Chirilă. Ioana Ignat i-a răspuns: „Am uitat să ne sărutăm la final”. Tudor Chirilă nu a apreciat replica ei: ”Nu trebuie să mă iei la mișto. Și dacă vă sărutați făceați și mai rău. Au fost două voci foarte bune, dar emoție, zero”.

Marius Moga le-a luat însă apărarea și le-a lăudat: „Eu sunt super fericit că ați dus piesa bine până la capăt. Sunt mândru de voi”.

La final, Marius Moga a ales-o pe Ioana Ignat. Concurenta s-a arătat și ea supărată pe Tudor Chirilă, în culise: „Tudor e dușmanul meu numărul unu. M-am supărat pe el.”


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani