Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Talentul neștiut al Alinei Eremia, învățat la Facultatea de Actorie. „Scenariul la ultimul videoclip îmi aparține”

Talentul neștiut al Alinei Eremia, învățat la Facultatea de Actorie. „Scenariul la ultimul videoclip îmi aparține”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Alina Eremia a debutat ca actriță în anul 2011, când a interpretat-o pe Ioana din „Pariu cu viața”, însă a devenit actor cu diplomă abia în urmă cu 3 ani, după ce a absolvit cursurile Facultății de Actorie din București. Pentru că în ultimii ani nu a mai prins niciun rol, artista a decis să se orienteze către... scenografie.

Dacă din punct de vedere muzical, Alina Eremia este într-o continuă ascensiune, pe plan actoricesc nu a mai fost implicată în niciun proiect. Chiar dacă și-a manifestat interesul de a juca într-un film sau serial TV, conjunctura a făcut ca Alina să nu prindă niciun rol.

Totuși, pentru a se folosi de toată experiența dobândită în seriale, dar mai ales de toate cunoștințele acumulate la facultate, Alina Eremia a decis să se orienteze către un alt domeniu, și anume către scenografie. „Sunt extrem de entuziasmată de ce am reușit să filmez ieri (n.r. miercuri), la cel mai recent videoclip. Cred că va fi ceva spectaculos și nu vreau să vă cresc așteptările, dar așa va fi. O să lansez clipul la începutul anului viitor, nu am dată stabilită încă. Sunt extrem de fericită, de data asta scenariul îmi aparține. Eu am gândit ideea pe care cei cu care am colaborat au pus-o în practică și să știi că a ieșit mult mai bine decât mi-am imaginat, iar asta mă face și mai fericită”, ne-a declarat Alina, adăungând că s-au distrat copios la filmări.

„S-a întâmplat de multe ori să mai întârziem cadrele pentru că aveam crize de râs, ceea ce e foarte distractiv, mai ales când lucrezi de mult timp cu o echipă. Cele mai multe crize de râs le avem pe fond de oboseală, dar e bine să râzi”. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani