Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Surprize la Pro TV! Ce prezentatoare i-a luat locul Mihaelei Rădulescu

Surprize la Pro TV! Ce prezentatoare i-a luat locul Mihaelei Rădulescu

Categorie : Monden

Postul din Pache Protopopescu pregăteşte un show de tipul "Surprize, surprize", ce ar urma să fie difuzat din această toamnă. În primă fază, s-a speculat că prezentatoarea acestei emisiuni ar fi Mihaela Rădulescu.

Totuşi, Amalia Enache, jurnalista care prezintă Știrile Pro TV de noapte, este în cărți pentru emisiunea cu “surprize” aflată în pregătire la Pro TV – un show după un format BBC. Pro TV mai analizează mai multe nume pentru prezentare (printre care și Iulia Vântur), dar varianta cu Amalia Enache este preferată de producătorii care pregătesc formatul, potrivit paginadamedia.ro.

Programul ia în calcul un format internațional, cel mai probabil Tonight’s the night, un show BBC. Tonight’s the night este o emisiune difuzată de BBC pentru prima dată în 2009. Este un show în care surprizele au un rol central. Potrivit prezentării de pe site-ul BBC, emisiunea îmbină performanțele unor artiști cunoscuți cu momentele în care oamenii obișnuiți își văd dorințele împlinite. Sursa: realitatea.net

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani