Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Soţia lui Connect-R, internată de urgenţă! Misha a lipsit de la o emisiune tv

Soţia lui Connect-R, internată de urgenţă! Misha a lipsit de la o emisiune tv

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Invitată miercuri seară la Agentul Vip, Misha nu a mai ajuns în platoul emisiunii. Cu puţin timp înainte de începerea show-ului producătorii de la Antena Stars au fost anunţaţi că soţia lui Connect-R are probleme de sănătate şi a trebui să meargă de urgenţă la spital. Anunţul a fost făcut chiar de Cristi Brancu, gazda emisiunii.

Misha trece prin clipe grele, după ce mierucri seară i s-a făcut rău subit. În loc să apară la tv la o emisiune de divertisment, blonda a ajuns la spital. Colegul ei, Dj Sava a mărturisit că artista are probleme de sănătate mai vechi şi cel mai probabil aceasta ar putea fi cauza pentru care a avut nevoie de îngrijire medicală.

Misha a născut la începutul anului 2014 o fetiţă, iar la un an de la acest fericit eveniment, blonda a decis să-şi pună silicoane pentru că era nemulţumită de bustul său după perioada de alăptare. Recent, solista a revenit pe scenă cu o piesă nouă în colaborare cu Dj Sava, „Amor a Monaco". Încă de la la filmările clipului de luna trecută, artista nu era în apele ei, acuzând dureri. Sursa: ziarero.antena3.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani