Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Șoc la Antena Stars! Un invitat i-a spart capul lui Cristi Brancu în direct! Ce s-a întâmplat

Șoc la Antena Stars! Un invitat i-a spart capul lui Cristi Brancu în direct! Ce s-a întâmplat

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Din râs în plâns! Cam așa a fost emisiunea Agenția VIP de vineri seara. Prezentatorul emisiunii, Cristi Brancu l-a provocat pe cântărețul de manele Asu, la o probă destul de penibile. Cel care câștiga la cărți trebuia să-i aruncu ce apă în față celuilalt. Doar ca invitatul a aruncat cu tot cu pahar în capul gazdei, care s-a trezit accidentat.

„Mi-a dat cu paharul în cap, serios! Nu mai continuăm. Doamnelor și domnilor, începe să devină periculos. Mi-a spart capul. Doamne, iartă-mă! Lucrurile încep să fie complicate. Ne vedem și mâine, dar s-ar putea ca mâine să vin cu bandajul la cap”, a spus Cristi Brancu imediat după ce a fost accidentat, vizibil afectat și cam amețit.

„Emisiunea e lunga, ne mai intalnim. Voia să vina la următorul duel pentru ca trebuia sa o provoace pe Raluca Podea, dar nu a mai avut cuvinte. Efectiv s-a pierdut. Mi-am lasat cureaua, pantofii uzi aici. Cand i-am dat mesaj Oanei ca mi-am spart capul i s-a facut rau, s-a dus si a vomitat. A plans. După ce m-a vazut a zis: ‘Hai, ma, ca nu e aşa grav’! Era ea mai daramata ca mine”, a spus Cristi Brancu, a doua zi, potrivit spynews.

Cristi Brancu este una dintre cele mai longevive vedete de la Antena Stars și foarte cunoscut în lumea mondenă. Pentru a rămâne mereu în prim plan, el a încercat să aducă mereu noutăți în emisiunea sa. Dar iată că sunt momente în care de la simplă joacă își poate pune viața în pericol. Și invitatul său a fost vizibil afectat și cu siguranță nu va mai accepta altă dată o provocare de acest tip.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani