Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Simona Gherghe va renunța la Acces Direct

Simona Gherghe va renunța la Acces Direct

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Prezentatoarea emisiunii de la Antena 1 este însărcinată cu al doilea copil. Vedeta mai are o fetiță cu soțul ei, Răzvan. În prezent, vedeta prezintă emisiunea zilnic, cu toate problemele de sănătate pe care le are. Dar Simona Gherghe va renunța la Acces Direct în aprilie 2019.

Prezentatoarea tv a fost invitată în platoul emisiunii XNS, a lui Dan Capatos. Acolo, Simona Gherghe a vorbit despre cât de rău i-a fost la prima sarcină, față de a doua. Dan Capatos, prezentatorul XNS, a ţinut să precizeze că e probabil ca în aprilie Simona Gherghe să intre în concediu de maternitate.

Simona Gherghe va renunța la Acces Direct în aprilie 2019
„Nu ştiu, nu ştiu nici asta. Nu mi-am propus. Mă simt bine, adică la Ana… Da, o să fiu aici (n.r. la începutul anului 2019). La Ana am intrat în concediu puţin mai repede decât ar fi trebuit pentru că într-adevăr mă simţeam foarte rău.

Eu sarcina aceea am dus-o greu. Mi-am făcut injecţii în burtă de la prima zi până am născut. Singură mi le făceam, în fiecare seară. 8 luni şi un pic, cât am ţinut sarcina. Acum n-am nicio problemă. E în funcţie de cum să simt, dara cum mă simt bine”, a declarat Simona Gherghe la Antena 1.

„Deci cel puţin până în aprilie dacă totul merge bine.”, a adăugat el.

Dieta de sarcină a Simonei Gherghe
„Este un regim de viaţă extrem extrem de sănătos. Voi care faceţi sport, v-aţi putea regăsi. Am voie să mănânc grătar, mănânc peşte fie la cuptor, fie la grătar. Mănânc salate, dar fără ulei. Mănânc brânză slabă, iaurt, fructe, dar anumite fructe. Nu mănânc deloc dulce, nimic dulce. Am trigliceridele crescute. Nu mănânc dulce că n-am voie, dar aş mănânca tone de cozonac. Săptămâna trecută am mâncat o felie, atât… după trei luni.

Sunt foarte atentă, ţin problema sub control, pentru că dacă aş mânca cât aş vrea sau ce aş vrea, probabil aş ajunge cum s-a întâmplat în cazul sarcinii cu Ana. Am descoperit această problemă în era aproape în pragul pancreatitei, ceea ce era îngrozitor. Eram însărcinată în luna a şasea-a şaptea. Atunci chiar era un pericol şi pentru mine şi pentru copil. Aşa, am luat-o din timp cu regimul, ca să nu fie probleme, deşi teoretic aş putea să mănânc, dar sunt foarte conştiincioasă', a spus Simona Gherghe, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show'. Sursa: clickpentrufemei.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani