Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Răzvan Fodor suferă de o boală incurabilă. Participarea la Asia Express o poate agrava: „Oricând poate face o criză”

Răzvan Fodor suferă de o boală incurabilă. Participarea la Asia Express o poate agrava: „Oricând poate face o criză”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Irina Fodor, despre afecțiunea de care suferă Răzvan Fodor: „Nu îmi doresc nimic, decât să revină cât mai repede şi mai ales întreg. Are momente când, din spirit competitiv, să facă mai mult decât ar trebui şi n-aş vrea să mă gândesc că se va expune unor situaţii periculoase. Dacă se întoarce sănătos, mi-e suficient.”

cât mai repede şi mai ales întreg. Are momente când, din spirit competitiv, să facă mai mult decât ar trebui şi n-aş vrea să mă gândesc că se va expune unor situaţii periculoase. Dacă se întoarce sănătos, mi-e suficient.", mai spune Irina Fodor.

„Aceasta este panica mea cea mai mare. Pentru că acolo (în Filipine și Taiwan – n.r.) sunt alte feluri de polen, de insecte, tot felul de lucruri pe care nu le poţi calcula și oricând poate face o criză mai serioasă”

Răzvan Fodor, despre experiența Asia Express: „Când am primit propunerea de a fi concurent, în prima fază am fost destul de reticent, e în mod clar o experiență solicitantă și deloc ușoară. Am aflat apoi traseul… Filipine este o destinație foarte dragă mie, am fost acolo ca turist și sunt curios să o descopăr și din perspectiva concurentului Asia Express"

Răzvan Fodor, despre experiența Asia Express: „În plus, am o vârstă, e posibil ca asta să fie ultima mea călătorie ca backpacker, pentru că apoi o să rămân numai la troler. Sursa: unica.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani