Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Primele declarații ale lui Vladimir Drăghia, după ce a câștigat finala Exatlon România 2018

Primele declarații ale lui Vladimir Drăghia, după ce a câștigat finala Exatlon România 2018

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Vladimir Drăghia este câștigătorul Exatlon 2018, după ce a fost votat de telespectatori în finală. "Mulțumesc celor ce au crezut în mine", a spus acesta, la scurt timp după ce a câștigat trofeul și premiul de 100.000 de euro.

Vladimir Drăghia a fost ales câștigătorul Exatlon 2018, în fața lui Ionuț Sugacevschi.

„Nimic nu te poate pregăti pentru momentul ăsta. Mulțumesc celor ce au crezut în mine. Nu am câștigat eu, ci cauza pentru care am luptat”, a spus Vladimir Drăghia, după ce a aflat că a luat trofeul Exatlon, potrivit Wowbiz.ro.

Anterior, Vladimir Drăghia a anunțat că va dona premiul de la Exatlon taberei MagiCamp.

„Au fost cinci luni de muncă, de suferință, încununate de succes. La început, mă gândeam să donez jumătate, așa mi se părea normal. Dar am început să găsesc mai multă bucurie în acest drum și am realizat că sunt foarte câștigat, că nu e cinstit să-i păstrez Cel mai bine e să-i ofer”, a mai spus câștigătorul Exatlon România 2018, potrivit sursei citate.

Totodată, în timpul finalei, Vladimir Drăghia i-a promis rivalului său că-l va ajuta să organizeze o nuntă ca-n povești, după ce a aflat că asta intenționa Ionuț Sugacevschi să facă cu cei 100.000 de euro.

Finala Exatlon a fost transmisă, în direct, la Kanal D, din Republica Dominicană. În acest timp, în platourile Kanal D, s-au aflat concurenții care au revenit deja în țară, după eliminările succesive de până acum. Aceștia au intrat în direct cu foștii lor coechipieri aflați în Republica Dominicană. Faimosul sportiv Ion Oncescu s-a declarat un Războinic, în Marea Finală Exatlon 2018.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani