Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Povestea tristă a Larisei de la Exatlon, care luptă în memoria tatălui ei: „Suntem încă în doliu”

Povestea tristă a Larisei de la Exatlon, care luptă în memoria tatălui ei: „Suntem încă în doliu”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Faimoși, deși este în competiție de doar o săptămână. Este o fată plină de calități, iar experiența sportivă își spune cuvântul. Performanța sa se datorează însă unei drame petrecute recent în viața ei, dar care o motivează să lupte, pentru a onora memoria tatălui său.

Deși nu este prea vorbăreață, Kanal D a aflat povestea tristă a Larisei. În timp ce pe mulți moartea unei persoane dragi i-ar dărâma complet, pe Larisa a motivat-o să intre în competiție și să pună în aplicare ce a învățat-o tatăl său, și el sportiv în tinerețe.

„Sora mea trăiește pentru sport, iar reușitele sale îi sunt dedicate tatălui nostru pentru că el este cel care ne-a îndrumat către sport încă de mici. Și el a fost un sportiv, a făcut lupte libere și greco-romane, a fost emdaliat cu argint la Balcaniade. L-am pierdut de curând și suntem încă în doliu. Larisa s-a înscris la Exatlon și în memoria tatălui nostru”, a mărturisit sora Larisei, pentru Kanal D.

Ea „a făcut atletism încă de la șapte ani, are Facultatea de Educație Fizică și Sport și este antrenor personal de fitness și de TRX. Este foarte ambițioasă, cu un potențial foarte mare și iubește ceea ce face. Sper să aducă tot mai multe victorii pentru echipă”, a mai adăugat sora concurentei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani