Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Povestea impresionantă a iubitei lui Bursucu. Andreea a trăit o adevărată dramă

Povestea impresionantă a iubitei lui Bursucu. Andreea a trăit o adevărată dramă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Andreea iubita lui Bursucu, colegul de platou al lui Teo Trandafir, este însărcinată în șapte luni. Aceasta va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Poate că mulți s-au întrebat cine este iubita lui Bursucu, iar noi am aflat povestea impresionantă a acesteia. Andreea a trecut prin momente grele înainte să fie cu prezentatorul TV.

Oana Roman a povestit în ediția de astăzi a emisiunii ”Oana punct Roman” detalii despre Andreea, iubita lui Bursucu. Cu siguranță aceste lucruri nu erau cunoscute de foarte multă lume, iar povestea acesteia este de-a dreptul impresionantă.

„Bursucu va deveni tătic. Eu m-am bucurat foarte tare când am auzit că va deveni tătic. Eu o cunosc foarte bine pe iubita lui. Andreea este o foarte veche prietenă și țin mult la ea. A avut o viață și un destin foarte greu. Și-a pierdut iubitul cu care avea un copil atunci când copilul avea vreo 3 ani. Pentru ea a fost o traumă absolut îngrozitoare. Andreea și-a crescut singură copilul și nu a mai avut nicio relație până să-l cunoască pe Bursucu, din câte știu eu. El face un fel de navetă între Constanța și București, pentru că Andreea locuiește împreună cu fetița ei acolo”, a dezvăluit Oana Roman.

Bursucu a anunțat în direct că va deveni tată
„Bursucu este tătic! Îmi doream foarte mult să devin tată, vorbisem cu Andreea că e momentul… Surpriza mi-a fost făcută de Sfântul Andrei, chiar de ziua onomastică a iubitei mele. Ea îmi așezase ecografia într-o cutie, mi-a spus: „Vezi că ai ceva pe masă”; eu am deschis cutia și am găsit acolo o poză cu un bob de fasole. Nu știam ce să cred, dacă să plâng de bucurie sau să râd! Când mi-am dat seama că e real, că nu e o glumă, aveam ochii în lacrimi. Deşi îmi spuneam în sinea mea că nu trebuie să plâng. Să devii părinte este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmplă”, a declarat Adrian Cristea, cunoscut ca și Bursucu.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani