Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Petrecere-surpriză pentru iubită! Ştefan Bănică a intrat la cheltuieli de ziua Laviniei

Petrecere-surpriză pentru iubită! Ştefan Bănică a intrat la cheltuieli de ziua Laviniei

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Duminică seară, Bănică şi-a scos iubita, pe Lavinia, la o cină festivă, cu ocazia zilei de naştere a acesteia. Cântăreaţa a împlinit 30 de ani, iar iubitul ei a vrut să o surprindă din nou, după ce, anul trecut, a cerut-o de nevastă cu aceeaşi ocazie.

Ştefan şi Lavinia şi-au întâmpinat invitaţii, câţiva prieteni apropiaţi, la un apreciat restaurant de cartier, aproape de casa în care îşi trăiesc idila (în zona Bulevardului Lacul Tei).

Cu toţii au luat masa şi au ciocnit un pahar de vin roşu în cinstea sărbătoritei. Martorii povestesc că toate cadourile au fost însoţite de buchete uriaşe de flori, pentru care a fost nevoie de încă o maşină să le transporte acasă.

Darul preferat al Laviniei însă, potrivit surselor noastre, a fost o inedită ramă foto digitală, ce cuprindea un potpuriu de imagini de la începuturile carierei sale, alături de Spicy, şi până în prezent.

Au încheiat la miezul nopţii

Mica petrecere organizată de Bănică pentru tânăra lui iubită s-a terminat imediat după miezul nopţii, după ce s-a servit tortul şi s-a deschis şampania.

Pentru Lavinia, totul a fost o surpriză frumoasă, dar nu mai frumoasă decât aceea de anul trecut. Atunci, Bănică a mers la Timişoara, la părinţii ei, să o peţească şi i-a dăruit un inel cu diamant, semn că a primit binecuvântarea viitorilor socri. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani