Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Oreste, audiat la DIICOT Ploiești în dosarul „Cocaină pentru VIP-uri”! Prima reacție a vedetei TV

Oreste, audiat la DIICOT Ploiești în dosarul „Cocaină pentru VIP-uri”! Prima reacție a vedetei TV

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Oreste Teodorescu fost prezent, luni, la sediul DIICOT Ploieşti, unde a fost audiat în dosarul drogurilor pentru vedete.

Oreste Teodorescu a spus, luni, la ieşirea din sediul DIICOT Ploieşti, unde a fost audiat timp de aproape o oră, că nu are nicio legătură cu persoanele implicate în dosarul drogurilor pentru vedete, arătându-se revoltat că numele lui a fost implicat în acest dosar.

„Nu am absolut nicio legătură cu persoanele implicate în acest caz, nici cu persoanele, nici cu consumul, nici cu maneliştii, nici cu creatorii de modă. Nu am. Nu cumpăr, nu consum droguri nici de risc, nici de mare risc, nici de risc cotrolat”, a spus Oreste Teodorescu.

Întrebat de jurnalişti cum a ajuns numele lui în acest dosar, jurnalistul a spus că nu ştie, dar odată ce a răspuns întrebărilor procurorilor, „şarada” a luat sfârşit.

„Nu mi s-a comunicat. Mi s-a spus că până nu se încheie cercetările, anumite informaţii nu pot fi făcute public. Eu îi cred pe procurori, cred Poliţia Judiciară. Odată cu această declaraţie, prezenţa mea, participarea mea la această şaradă a luat sfârşit. Este decizia lor (a procurorilor – n.r.). (...) Dacă eram suspect, mi se făceau percheziţii, mă luau mascaţii, mă târau pe burtă. Neavând această calitate am venit să răspund la întrebarea: Cunoaşteţi aceste persoane? şi mi-au fost puse în faţă patru fotografii: o femeie şi trei bărbaţi, nu persoane publice. Nu le cunosc”, a mai spus Oreste.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani