Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O vedetă ProTV se mărită cu fostul premier

O vedetă ProTV se mărită cu fostul premier

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Una din vedetele Pro TV Chişinău va renunţa la pupitru ştirilor şi se va mărita cu fostul premier al Republicii Moldova.

Angela Gonta a anunţat că în curând se va căsători cu politicianul Vlad Filat, iar pentru a evita eventualele conflicte de interese, vedeta a decis să renunţe la funcţia de prezentator al Ştirilor PRO TV Chişinău. "Este decizia mea personală", a spus vedeta, scrie Perfecte.md.

„Dragi prieteni, sunt momente în viaţă când trebuie să iei o decizie şi să mergi înainte. Astăzi vreau să împărtăşesc cu voi o veste fericită: împreună cu Angela Gonta am decis să anunţăm publicul larg despre căsătoria noastră. Sunt fericit că în această decizie importantă am susţinerea copiilor, familiei şi a prietenilor. Înţeleg foarte bine interesul pe care îl va stârni acest eveniment, însă venim cu rugămintea de a ne fi respectată intimitatea acestui pas atât de important din viaţa noastră. Pentru o informare cât mai corectă despre acest moment important, atat pentru noi cât şi pentru cei dragi din jurul nostru, vom pune noi la dispoziţia presei, cât de rapid posibil, fotografii şi informatii legate de acest eveniment. Cu mulţumiri, Vlad Filat", a scris şi fostul premier pe pagina sa de Facebook.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani