Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O vedetă PRO TV a divorţat! S-a lăsat cu mare scandal şi cu bătaie

O vedetă PRO TV a divorţat! S-a lăsat cu mare scandal şi cu bătaie

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Un nou divorț în lumea mondenă are loc în această perioadă. Este vorba despre uul dintre foștii jurați de la “MasterChef”, show difuzat de ProTV. Este voba despre Chef Samuel Le Torriellec.

Această decizie vine la doi ani după ce Chef Samuel Le Torriellec a fost acuzat de soția lui că ar fi agresat-o și s-a vorbit despre un divorț iminent, bărbatul a fost cel care a decis acum să pună punct mariajului, scrie Cancan.ro.

Soția vedetei ProTV a depus actele de divorț în 2016 după un episod violent. Potrivit unor surse, în documentul prin care Georgiana a cerut desfacerea căsătoriei erau descrise scenele de violență domestică, petrecute chiar sub ochii fiului lor.

Conform mărturisirilor soției lui Samuel Le Torriellec, el ar fi bruscat-o, ar fi strâns-o cu putere de gât şi ar fi împins-o într-un perete.

Cu toate acestea, în februarie 2017, Georgiana a declarat că nu este în divorț cu Samuel Le Torriellec și că e dispusă să dea uitării trecutul.

Georgiana și Samuel Le Torriellec s-au căsătorit în toamna anului 2015. Celebrul Chef mai are o fiică din prima căsătorie, care nu a putut să o accepte pe românca frumoasă ce i-a furat inima bucătarului renumit peste mări și țări.

Chef Samuel Le Torriellec s-a născut în Cherbourg, un orășel din Normandia.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani