Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O vedetă din România a trecut prin momente de cumpănă. A încercat să se sinucidă cu un pumn de pastile!

O vedetă din România a trecut prin momente de cumpănă. A încercat să se sinucidă cu un pumn de pastile!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

În copilărie, vedeta a trecut prin adevărate momente de cumpănă. A încercat chiar să se sinucidă cu un pumn de pastile.

Răzvan Botezatu nu a avut parte de o copilărie tocmai fericită. Momentele tensionate și certurile dintre părinți l-au împins către un gest necugetat pe copilul care era atunci cunoscutul prezentator de acum.

O persoană din anturajul vedetei a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Potrivit spuselor acesteia, după ce părinții lui Răzvan Botezatu s-au despărțit și mama acestuia a plecat să muncească în străinătate, vedeta de la Antenă ar fi suferit o depresie și a încercat să se sinucidă cu un pumn de pastile.

A stat în comă mai bine de două zile
„Pentru că tatăl lui Răzvan avea probleme cu alcoolul și devenea destul de violent, mama acestuia a luat decizia să se despartă și a trebuit să se descurce singură cu cei trei copii, cu Răzvan și cele două surori ale lui. Pentru că în țară îi era foarte greu să se descurce cu cei trei, mama lui a decis să plece din țară și să lucreze în străinătate pentru a le oferi acestora un trai cât se poate de decent. La scurt timp după ce mama lui a plecat din țară, Răzvan a căzut în depresie. De dorul mamei, Răzvan a încercat să se sinucidă. A luat un pumn de pastile de la bunica lui și a fost găsit inconștient, în pat. A fost dus de urgență la spital și cu greu medicii l-au putut salva. A stat mai bine de două zile în comă”, a declarat un apropiat al lui Răzvan.

Răzvan Botezatu a trecut prin momente de cumpănă

O dramă fără margini: „A fost abuzat de doi băieți”
Un prieten din anturajul lui Răzvan Botezatu a dezvăluit în cadrul unui interviu drama fără margini de care a avut parte tânărul prezentator. Conform sursei citate, la vârsta de 10 ani, Răzvan ar fi fost abuzat de doi băieți, care veniseră, chipurile, să-i vândă o pisică. Și, cum încă din copilărie iubea animalele, el a mers la bunica lui de la care a luat bani ca să salveze micuța felină. Pentru gestul său, Răzvan Botezatu a plătit un preț foarte mare: cei doi băieți l-au abuzat în apropierea blocului în care acesta locuia. În ciuda faptului că a fost extrem de afectat de tot chinul la care a fost supus, el a găsit puterea să-i spună mamei sale când avea 16-17 ani. Cu inima rănită, femeia a vorbit cu el și… împreună au stabilit că cel mai bine ar fi să meargă să discute despre tot ce i s-a întâmplat cu un specialist. Sursa: cancan.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani