Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O vedetă de la noi a încercat în urmă cu câteva minute să se sinucidă

O vedetă de la noi a încercat în urmă cu câteva minute să se sinucidă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Medicii au ajuns de urgență la casa vedetei. Unii dintre prietenii Loredanei Chivu cred că aceasta a recurs la gestul extrem pentru că s-a despărțit de iubit.

Loredana Chivu a încercat să se sinucidă înghițând mai multe pastile. Echipajul medical sosit la fața locului a găsit-o în stare conștientă și, din fericire, medicamentele luate nu au fost foarte multe și nici nu au apucat să fie asimilate de organism.

„IPJ Ilfov a fost sesizat prin SNUAU 112 că Loredana Chivu a încercat să se sinucidă, prin ingerarea mai multor somnifere, în timp ce se afla la adresa de domiciliu din orașul Popești Leordeni, județul Ilfov”, a declarat un reprezentant al IPJ Ilfov.

Vedeta a refuzat transportul la spital, dar potrivit România TV, ulterior, ea a fost dusă la clinică, unde i s-au făcut spălături stomacale.

„Am vorbit cu ea în urmă cu două zile, abia putea vorbi, era foarte afectată de despărțire. Sunt șocată că Loredana a făcut acest gest, nu mă așteptam la așa ceva din parte ei”, a declarat o prietenă bună de-ale vedetei în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani